Vinyl for kjøretøysdekor

16025_mpi1104_front-390

Avery MPI 1104 Easy Apply er Schneidler Grafisks nye vinyl for car-wrapping. Ifølge selskapet har den høy printkvalitet og er utviklet spesifikt for car wrapping. Den er lagd med et anti-boble-system, easy apply, og er kompatibel med lateks-, UV- og solvent-lakk.

– Vi har fått vurdert Avery MPI 1104 EA og laminat hos en av våre kunder som har lang erfaring i car wrapping, skriver Schneidler Grafisk.

Sammenliknet med andre liknende produkter synes kunden, ifølge selskapet, blant annet at vinylen har stivt og sterkt bakpapir og myk og lettbearbeidende vinyl.

– På en skala opp til 5 får vinylen totalt karakteren 4, skriver Schneidler om kundevurderingen. – Det eneste som drar karakteren ned noe er at kunden opplever at vinylen ikke er optimal å benytte på store plane overflater ettersom den er så myk. Men de legger samtidig til at det ikke finnes noen typer car wrapping-vinyl som kan anvendes til alt.

Avery-MPI-1104-1500

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *