Vinyl for kjøretøysdekor

PUBLISERT: 20 oktober 2015
OPPDATERT: 20 oktober

16025_mpi1104_front-390

Avery MPI 1104 Easy Apply er Schneidler Grafisks nye vinyl for car-wrapping. Ifølge selskapet har den høy printkvalitet og er utviklet spesifikt for car wrapping. Den er lagd med et anti-boble-system, easy apply, og er kompatibel med lateks-, UV- og solvent-lakk.

– Vi har fått vurdert Avery MPI 1104 EA og laminat hos en av våre kunder som har lang erfaring i car wrapping, skriver Schneidler Grafisk.

Sammenliknet med andre liknende produkter synes kunden, ifølge selskapet, blant annet at vinylen har stivt og sterkt bakpapir og myk og lettbearbeidende vinyl.

– På en skala opp til 5 får vinylen totalt karakteren 4, skriver Schneidler om kundevurderingen. – Det eneste som drar karakteren ned noe er at kunden opplever at vinylen ikke er optimal å benytte på store plane overflater ettersom den er så myk. Men de legger samtidig til at det ikke finnes noen typer car wrapping-vinyl som kan anvendes til alt.

Avery-MPI-1104-1500

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324