Canons imagePROGRAF PRO-1000 for A2

PUBLISERT: 27 oktober 2015
OPPDATERT: 27 oktober

canon_ip_pro1000

21. oktober presenterte Canon imagePROGRAF PRO-1000, en ny profesjonell fotoskriver utviklet for kunstskoler, grafikere, designere og profesjonelle fotografer. imagePROGRAF PRO-1000 er utstyrt med et pigmentbasert blekksystem med 12 farger, et nytt 1,28-tommers skrivehode og ny bildeprosessor. Modellen produserer utskrifter opptil A2-format med enestående kvalitet i løpet av kun seks minutter [ved bruk av Canon Photo Paper Pro Platinum og med en innstilling for hvit kant]. En ny «Crystal-fidelity»-funksjon sørger for at bilder tatt med Canon EOS-kamera, skrives ut med naturtro og eksepsjonelt presis gjengivelse. Videre gir trådløs tilkobling og nettskytilkobling deg frihet til å skrive ut fra en rekke enheter og populære apper.

imagePROGRAF PRO-1000 er utrustet med et unikt 12-fargers pigmentbasert blekksystem som gir utskrifter av eksepsjonell kvalitet og utvidet fargespekter. En ny serie LUCIA PRO-blekk som omfatter fotosort, matt sort, grått og fotogrått, sammen med Chroma Optimizer-blekk, gir profesjonelle sort-hvitt-utskrifter med større tetthet i sorte felter og ensartet glans. imagePROGRAF PRO-1000 gjør det også enklere å få utskrifter med jevne graderinger, mindre kornethet og mindre bronsering (bronzing).

imagePROGRAF PRO-1000 har i tillegg fått et nytt system for bildebehandling, L-COA PRO, som sikrer at blekket balanseres og blandes riktig og at blekkdråpene plasseres med høy presisjon slik at du får førsteklasses fotoutskrifter i proffklassen. For å bedre kvaliteten ytterligere støtter skriveren også bildedata med oppløsning på 1200 dpi – et resultat av det voksende pikselantallet i dagens digitale kameraer. Dette gir jevne, fine linjer i utskriftene.

Med mulighet til å velge blant 17 typer papir med Canon-godkjente ICC-profiler, inkludert blank, halvblank og matt, kan brukeren velge det papiret som passer prosjektet best. Skriveren har også støtte for utskrift i A2-format, og produserer kvalitetsutskrifter på opptil 43 cm (17”).

Enkel integrering og flere tilkoblingsmuligheter

Med imagePROGRAF PRO-1000er det mulig å bruke Canons programtilleggPrint Studio Pro, og raskt skrive ut fra en rekke avanserte redigeringsprogrammer, som for eksempel Adobe Photoshop og Lightroom. imagePROGRAF PRO-1000 har også mange tilkoblingsmuligheter som lar deg skrive ut trådløst fra PC-er, nettbrett, smarttelefoner og kameraer. Skriveren støtter i tillegg utskrift fra nettskyen, noe som betyr at bilder som er lagret i tjenester som Dropbox og Google Drive, kan skrives ut direkte. imagePROGRAF PRO-1000 kan også integreres i eksisterende arbeidsflyter slik at fotografer kan skrive ut på en enkel, presis og effektiv måte.

Mindre skrivehode og optimalt tilpassede komponenter gjør at imagePROGRAF PRO-1000er imponerende kompakt og tar mindre plass enn tradisjonelle storformatskrivere. Med målene 723 x 433 x 285 mm, selv med 12 blekkassetter, får denne skriveren enkelt plass på skrivebordet i et studio- eller klasserom.

imagePROGRAF PRO-1000 – Nøkkelfunksjoner:

  • Ta fotograferingen til neste nivå med profesjonelle fargeutskrifter
  • Storformatutskrift opptil A2 med suveren kvalitet
  • Fotoutskrift med presis fargegjengivelse og detaljer i bildene
  • Alltid tilkoblet med trådløs tilkobling og utskrift fra nettskyen
  • Forenkle arbeidsflyten for utskrift med Print Studio Pro-programtillegget

Nye imagePROGRAF PRO-1000 kommer for salg i begynnelsen av 2016.
Det er den første modellen i en ny serie profesjonelle skrivere fra Canon.

Anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 13.000,-

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1