Demonstrasjon av skriverspesifikke blekktyper

oce_arizona_printer__with_bags__002_.5616ad5651dfe

På Specialty Graphic Imaging Association Expo, SGIA Expo, i Atlanta, Georgia, 4-6. november kommer Bordeaux til å presentere sine nye trykkspesifikke inkjetløsninger. De besøkende kommer til å kunne se demonstrasjoner av Bordeaux nye skriverspesifikke blekk, tilpassede for unike egenskaper hos visse spesifikke skrivermodeller. Bordeaux tilbyr blant annet UV-spesifikke fargeløsninger for Océ Arizona og Fujifilm Acuity, ECO-løsningsbaserte blekkløsninger for Mimaki, Roland og Mutoh samt fargesublimeringsblekk.

– I og med at blekket må matche alle tekniske egenskaper for printeren og ikke bare det installerte skriverhodet kunne vi utvikle blekk som er kompatible med alle attributter i printeren, og tilby en enkel plug-and-print-løsning, sier Guy Evron, markedsdirektør hos Bordeaux Digital Printink. Vi vet i dag at skriverspesifikke blekktyper kan utgjøre forskjellen mellom et godt og et fantastisk trykk. Besøkende som kommer til vår stand på SGIA kommer til å kunne se den høye kvaliteten på trykkene med våre skriverspesifikke blekk.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: