Demonstrasjon av skriverspesifikke blekktyper

PUBLISERT: 27 oktober 2015
OPPDATERT: 27 oktober

oce_arizona_printer__with_bags__002_.5616ad5651dfe

På Specialty Graphic Imaging Association Expo, SGIA Expo, i Atlanta, Georgia, 4-6. november kommer Bordeaux til å presentere sine nye trykkspesifikke inkjetløsninger. De besøkende kommer til å kunne se demonstrasjoner av Bordeaux nye skriverspesifikke blekk, tilpassede for unike egenskaper hos visse spesifikke skrivermodeller. Bordeaux tilbyr blant annet UV-spesifikke fargeløsninger for Océ Arizona og Fujifilm Acuity, ECO-løsningsbaserte blekkløsninger for Mimaki, Roland og Mutoh samt fargesublimeringsblekk.

– I og med at blekket må matche alle tekniske egenskaper for printeren og ikke bare det installerte skriverhodet kunne vi utvikle blekk som er kompatible med alle attributter i printeren, og tilby en enkel plug-and-print-løsning, sier Guy Evron, markedsdirektør hos Bordeaux Digital Printink. Vi vet i dag at skriverspesifikke blekktyper kan utgjøre forskjellen mellom et godt og et fantastisk trykk. Besøkende som kommer til vår stand på SGIA kommer til å kunne se den høye kvaliteten på trykkene med våre skriverspesifikke blekk.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324