Premiere for tekstiltrykksystem fra Graphics One

PUBLISERT: 27 oktober 2015
OPPDATERT: 27 oktober

GoTx_1900_Printer_and_Fixation_Inline.561514bcd5bd6

På SGIA i Atlanta kommer Graphics One til å premierevise det nye 74-tommers fullintegrerte tekstiltrykksystemet Gotx 1900. Systemet skal kunne trykke på alle slags tekstiler med en kombinasjon av en industriell trykkmotor og et nyutviklet fikseringssystem. Tekstilmediehåndteringssystemet skal kunne arbeide med praktisk talt alle typer blekk, inkludert disperse dyes og pigmentblekk, og har en oppløsning på opp til 1440 dpi, 4-6-8 farger med en hastighet på opp til 1000 kvadratfot per time, og en integrert fikseringsenhet.

– SGIA har blitt et verdensberømt show for å vise frem nye digitale teknikker og vi er glade for å kunne lansere Gotx 1900 der, sier Steve Richardson, administrerende direktør for Pigment.inc. Vi lanserte Gotx 2600 på FESPA og salget av denne enheten har vært mye bedre enn ventet. Vi tror at markedet etterspør et mindre men fullt utstyrt system for 1900-størrelser og vi er glade for å benytte SGIA som lanseringssted.

– Både Gotx 1900 og 2600 er spennende tilskudd i direkte-til-tekstil-markedet, sier Dan Barefoot, administrerende direktør for Graphics One. Å kunne tilby et helt integrert system som dette i både Nord- og Søramerika har vært et mål for oss i lengre tid. Visjonen om Pigment.inc ved utformningen av et end-to-end digitalt tekstiltrykkssystem kommer i sannhet til å møte behovene hos de fleste profesjonelle digitale tekstilbrukere.

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324