Copycat investerer i Canonprintere

PUBLISERT: 3 november 2015
OPPDATERT: 21 mars

copycat_canonCopyCat inngår større samarbeid med Canon og investerer i 10 stk imagePRESS.

Canon Norge kunngjorde 2. november at CopyCat har signert kontrakt på 10 av Canon imagePRESS C800. Avtalen har en totalverdi på om lag NOK 5 millioner og ble signert under Canon EXPO i Paris.

CopyCat har hele veien tatt i bruk siste teknologi, og vært en spydspiss innen utviklingen i grafisk bransje i Norge. Geir Thorbjørnsen, daglig leder i CopyCat, forteller om bakgrunnen for investeringen;

– Da vi skulle investere i nye digitale trykkpresser på avdelingene våre, gjorde vi grundige undersøkelser blant de ulike leverandørene. Etter å ha testet Canons imagePRESS C800 over en periode på 9 måneder i vår avdeling i Forskningsparken i Oslo, var i grunn valget enkelt. Det er fantastisk hvordan Canon har klart å utvikle en teknologi som gir en slik trykkvalitet på ulike type medier, sammen med fleksibilitet hva gjelder etterbehandling, sier Geir Thorbjørnsen.

CopyCat har de siste årene gått fra å være en tradisjonell kopi- og trykkleverandør, til å bli en totalleverandør av grafiske kommunikasjonstjenester. Gjennom testperioden i Forskningsparken fikk de gått gjennom en rekke faktorer som var essensielle for deres valg av digitalpresse;

– Vi brukte mye tid og ressurser under testingen. Vi undersøkte trykk-kvalitet, hastighet og serviceintervaller mot andre maskiner og er helt sikre på at vi har tatt det riktige valget for CopyCat for fremtiden, fortsetter Thorbjørnsen.

Timm Wold, salgssjef for professional print i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at CopyCat nå investerer i våre imagePRESS’er. imagePRESS C800-serien består av mye ny teknologi, som i sum, tilbyr høyeste kvalitet, produktivitet og pålitelighet, sammen med fleksible alternativer for etterbehandling. På denne måten møter vi kravene til CopyCat og deres marked innen kommersiell print, avslutter Timm Wold.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag