Epson lanserer nye tekstilprintere

PUBLISERT: 3 november 2015
OPPDATERT: 3 november

Epson_sublim-printer

To nye fargesublimeringskrivere inngår fra og med nå i Epsons sortiment. Begge skrivermodellene, SC-F7200 og SC-F6200, fremstiller trykte tekstiler som klær, sportklær og hjemmetekstiler, men SC-F6200 sublimerer også på en mengde harde materialer. Den kan for eksempel anvendes for å sublimere på skreddersydde varer som mugger og mobildeksler.

– Takket være sine nye, forbedrede funksjoner åpner SC-F6200 opp for et utall nye muligheter for fotomarkedet å skrive ut bilder på materialer som for eksempel metall og tre, sier Neil Greenhalgh, produktsjef for Epson Europe. Parallellt med dette har SC-F7200 blitt utviklet eksklusivt med formål å hjelpe “rull-til-rull”-tekstilmarkedet å fremstille fantastiske resultater.

Begge skriverne benytter Epsons Precisioncore TFP-skrivehoder og arbeider med blekkoppsettet Ultrachrome DS. Epson har også utviklet et nytt HDK Black-blekk som skal fremstille nøytrale svarte nyanser og dype skygger for tekstilutskrifter og jevne nyanseoverganger på harde materialer.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1