Fokus på sport og mote med Rolands nye maskin

PUBLISERT: 10 november 2015
OPPDATERT: 10 november

Texart XT 680 PR

Roland DG fokuserer på mote og sport i lanseringen av deres nye Texart XT-640 inkjetprinter for tekstiltrykkindustrien. Den nye maskinen har doble skrivehoder som ifølge foretaket skal gjøre at den kan oppnå en hastighet på 41 kvadratmeter i timen. Maskinen skal, i og med at den er optimert for tekstiltrykk, levere sterke farger og dyp sverte.

– I oktober 2014 lanserte Roland DG RT-640 som det første produktet under varemerket Texart, sier Yuko Maeda, divisjonssjef for digital printing markedsutvikling for Roland DG. Med RT-640 så vi etter et bredt spektrum av tilpasninger for tekstildekorasjon, inkludert sport- og moteklær, myke skilter som polyesterbannere og flagg, gardiner og annen innredning samt PR-varer og personaliserte gaver. Etter RT-640-lanseringen har vi bekreftet en høyere etterspørsel av høyvolumsproduksjon av mote- og sportklær. XT-640 ble utviklet som den ideelle løsningen for å møte dette behovet.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik