NEC lanserer to nye 55-tommers skjermer til videovegg

PUBLISERT: 10 november 2015
OPPDATERT: 10 november
NEC X555UNS i videovegg
NEC X555UNS i videovegg

Fleksibilitet, enkel installasjon og administrasjon, og mer presis farge- og bildegjengivelse er prioritert i NEC sine nye profesjonelle videoveggskjermer. 24/7 visning er standard.
NEC MultiSync X555UNS -og X555UNV har svært tynne rammer og kun 3,5 millimeter avstand mellom skjermene i en videoveggsinstallasjon. Dette gjør de svært godt egnet for sømløs integrasjon i offentlige miljøer.
S-IPS-paneler sørger for høy bildekvalitet og presis fargegjengivelse ved både vertikal og horisontal montering. Panelteknologien egner seg spesielt godt for bransjer som har høye forventninger og krav til den visuelle opplevelsen. Skjermene er spesielt godt egnet innen bransjer som detaljhandelen, transportsektoren og innenfor broadcasting.
Skjermer for kunder
– Videovegger i detaljhandelen har stor innvirkning på kundeopplevelsen. Kunder lar seg inspirere og veilede i løpet butikkbesøket. Her er kvalitet i kundeopplevelsen viktig. Samtidig må brukerne forsikres om at videoveggen er enkel å administrere. De nye tilskuddene er utviklet i tråd med disse kravene og behovene, sier Erik H. Okstad, nordisk Field Sales Engineer i NEC Display Solutions.
Skjermene har innebygget dimme-funksjon på baklyset. Mørke og lyse områder justeres automatisk etter innholdet for å oppnå best mulig gjengivelse. Dette sikrer høyere kontraster og mer levende bilder, som igjen bidrar til god brukeropplevelse.
Smarte skjermfunksjoner
Oppsett og administrasjon gjøres enkelt ved hjelp av flere intelligente integrerte funksjoner:
· Near Field Communication (NFC)-sensor for enkel installasjon og redusert tid brukt på vedlikehold
· LED-teknologi i baklyset gir lavt strømforbruk og økt levetid som er nødvendig for mange timer kontinuerlig bruk
· NEC sin termiske administrasjon sørger for automatisk kontroll på temperatur og vifter, for å sikre stabil og pålitelig oppetid
· OPS slot-teknologi gjør at brukere enkelt kan oppgradere skjermene når som helst uten behov for kabler og eksterne enheter
Tilgjengelighet og pris
NEC MultiSync X555UNS er tilgjengelig hos forhandlere fra november 2015 til en veiledende pris på 61 300 eks. mva. NEC MultiSync X555UNV blir tilgjengelig i løpet av desember til en veiledende pris på 42 500 eks. mva.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik