Ny software fra Ricoh

Ricoh_TotalFlow1

5. november annonserte Ricoh lanseringen av en ny portefølje av programvareprodukter, bl.a. Ricoh TotalFlow® Prep 4.0, TotalFlow® PrintManager 4.0, TotalFlow® Production Manager 4.0 og TotalFlow® Path 4.0.  Programmene er utviklet for å gi muligheten til forbedret produktivitet til trykkerinæringen. Disse løsningene er med i programvaresuiten TotalFlow, og programmene er ment å gjøre arbeidsflyt mer strømlinjeformet, minimere feil og maksimere produktiviteten. Denne oppgraderte serien løsninger er tilgjengelig fra november i EMEA.
– Disse programvareløsningene vil hjelpe aktørene til å jobbe bedre, raskere og smartere, sier Graham Moore, direktør for forretningsutvikling i Ricoh Europa. – Når trykkeritjenestene har kommet inn i en fase der det kreves et økende antall raske jobber i opplag av varierende volum og med en rekke forskjellige trykketeknikker er det viktig at arbeidsflyten fortsetter uforstyrret og feilfritt, noe som er essensielt for å beholde fortjenesten. Disse løsningene ivaretar sømløst de daglige operasjonene automatisk, effektivt og med så få menneskelige kontaktpunkter som mulig.
Med Ricoh TotalFlow Prep, TotalFlow Print Manager, TotalFlow Production Manager og TotalFlow Path, kan tjenestetilbydere:
· På nøyaktig vis motta filer fra mange kilder, eller i mange formater og lage trykklare PDF-filer.
· Forhåndsvise filer for nøyaktighet etterhvert som justeringer gjøres.
· Velge media, ferdiggjøringsutstyr, printere mm..
· Benytte forhåndsinstillinger for hyppig forekommende oppsett slik at de utføres automatisk og konsistent hver gang.
· Utføre enkel PDF-redigering, inkludert utskifting av logo, innsetting av tekst, endring av størrelse og rotering når som helst mens forhåndsvisningsfunksjonen sikrer at endringer reflekteres akkurat slik de skal før printing.
· Overvåke og kontrollere printjobber, som skedulering, overkomme feil, printerstatussjekk.
· Bygge automatisk arbeidsflyt via et intuitivt dra-og-slipp brukergrensesnitt.
· Muliggjøre filformatkonvertering fra PCL/PostScript til PDF, printer pooling og valgfri fargehåndtering og integrasjon med preflight.
· Integrere forskjellige applikasjoner for å automatisere arbeidsflyten.

Moore forklarer at innspill fra kundene har vært viktig i utviklingen av løsningen og spesifikke problemer hos kundene har gitt ny funksjonalitet til programmene

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: