Ny software fra Ricoh

PUBLISERT: 10 november 2015
OPPDATERT: 10 november

Ricoh_TotalFlow1

5. november annonserte Ricoh lanseringen av en ny portefølje av programvareprodukter, bl.a. Ricoh TotalFlow® Prep 4.0, TotalFlow® PrintManager 4.0, TotalFlow® Production Manager 4.0 og TotalFlow® Path 4.0.  Programmene er utviklet for å gi muligheten til forbedret produktivitet til trykkerinæringen. Disse løsningene er med i programvaresuiten TotalFlow, og programmene er ment å gjøre arbeidsflyt mer strømlinjeformet, minimere feil og maksimere produktiviteten. Denne oppgraderte serien løsninger er tilgjengelig fra november i EMEA.
– Disse programvareløsningene vil hjelpe aktørene til å jobbe bedre, raskere og smartere, sier Graham Moore, direktør for forretningsutvikling i Ricoh Europa. – Når trykkeritjenestene har kommet inn i en fase der det kreves et økende antall raske jobber i opplag av varierende volum og med en rekke forskjellige trykketeknikker er det viktig at arbeidsflyten fortsetter uforstyrret og feilfritt, noe som er essensielt for å beholde fortjenesten. Disse løsningene ivaretar sømløst de daglige operasjonene automatisk, effektivt og med så få menneskelige kontaktpunkter som mulig.
Med Ricoh TotalFlow Prep, TotalFlow Print Manager, TotalFlow Production Manager og TotalFlow Path, kan tjenestetilbydere:
· På nøyaktig vis motta filer fra mange kilder, eller i mange formater og lage trykklare PDF-filer.
· Forhåndsvise filer for nøyaktighet etterhvert som justeringer gjøres.
· Velge media, ferdiggjøringsutstyr, printere mm..
· Benytte forhåndsinstillinger for hyppig forekommende oppsett slik at de utføres automatisk og konsistent hver gang.
· Utføre enkel PDF-redigering, inkludert utskifting av logo, innsetting av tekst, endring av størrelse og rotering når som helst mens forhåndsvisningsfunksjonen sikrer at endringer reflekteres akkurat slik de skal før printing.
· Overvåke og kontrollere printjobber, som skedulering, overkomme feil, printerstatussjekk.
· Bygge automatisk arbeidsflyt via et intuitivt dra-og-slipp brukergrensesnitt.
· Muliggjøre filformatkonvertering fra PCL/PostScript til PDF, printer pooling og valgfri fargehåndtering og integrasjon med preflight.
· Integrere forskjellige applikasjoner for å automatisere arbeidsflyten.

Moore forklarer at innspill fra kundene har vært viktig i utviklingen av løsningen og spesifikke problemer hos kundene har gitt ny funksjonalitet til programmene

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1