Seminar for deg som vil vekk fra prispresset

Automatisering er den røde tråden i frokostseminaret som BizDoc og Xerox holder torsdag 19. november. I et tettpakket totimersprogram setter de søkelyset på hvordan omsetningen kan økes uten at det krever mer ressurser, og de ser på hvordan den grafiske bedriften kan differensiere seg for å stå i mot prispresset. Automatisering handler både om arbeidsflyt, programvare og trykkteknologi. På det siste området viser de blant annet Xerox Versant 2100 i drift, en digitaltrykkpresse som er imponerende fleksibel og produktiv samtidig som den krever minimalt med betjening.

BizDoc opplyser at seminaret er gratis og at man kan melde seg på via www.bizdoc.no eller direkte på http://xmevent.no/GBnL

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon satser på Kardemomme By på kino

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

Canon har ved flere anledninger hatt samarbeid med Qvisten Animation og deres animasjonsfilmer. Nå lanseres et nytt samspill mellom partene. Denne gangen gjelder det lanseringen av filmen om Kardemomme By, en storfilm som bygger på Thorbjørn Egners univers og med premiere 1. juledag i år. – Vi er stolte av at vi igjen blir valgt […]

Publisert av: