Påmelding til FESPA Awards 2016

PUBLISERT: 24 november 2015
OPPDATERT: 24 november

fespa_awards2016

Nå er det åpnet for påmelding til FESPA Awards 2016, og trykkerier verden over oppfordres til å sende inn sine bidrag. Prisutdelingen vil finne sted i Amsterdam 9 mars 2016.

– Dette er det 33. året vi har arrangert konkurransen og vi forventer et like høyt nivå på denne som, om ikke høyere enn i 2015, sier Duncan MacOwan, event direktør ved FESPA til Print Week. Det var noen veldig verdifulle bidrag når det gjelder kunstbidragene i 2015 og også noen virkelig innovative slike i kategoriene klær og kjøpssted, så vi håper at vi vil se større og bedre ting i 2016.

Konkurransen har 15 kategorier, inkludert dekaler, utendørs- og kjøretøydekorasjon, spesialeffekter, klær og wearables og innredning.

– FESPA Awards er en utmerket måte å vise frem suksess og kreativitet på trykk i digitale, skjermbaserte og tekstile disipliner, sier Duncan MacOwan. Det er en plattform for å inspirere vårt globale printsamfunn og å motivere andre trykkerier å presse grensene for trykk.

Siste frist for påmelding er 29. januar 2016, og du melder deg på via denne lenken:

Påmelding til Fespa Awards 2016

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324