Artioscad-oppdatering for flerpartsskjermer

PUBLISERT: 1 desember 2015
OPPDATERT: 1 desember

esko_flerpartsskjerm_390px

Esko har sluppet en ny versjon av Artioscad som inneholder Canvas Design, en oppdatering som skal forbedre arbeidsflyten for de som designer og produserer multikomponentdisplayer og emballasjer. Den nye verseonen er ifølge foretaket resultatet av omfattende kundefeedback.

– Displayer blir stadig mer komplekse, med flere og flere deler, sier Richard Deroo, produktsjef innen strukturdesign hos Esko. Designere vil skape for alle deler i ett eneste dokument slik at de kan se hvordan hver del kommer til å interagere og passe med hverandre. Tenk deg at du har et display på 50 deler bygget med flere ulike substrater eller materialer. Å utforme disse individuelt blir virkelig utfordrende ettersom du må holde kontroll over alle delene. Forbedringene i den nye versjonen gjør det enklere å designe for flere delar enn noensinne.

Nye Canvas File i Artioscad er en hoveddesign-mal. En designer skal kunne lage alle bitene på en eneste «duk» og se hvordan de samvirker. Fra denne skal de nå kunne omdirigere de komponentene som behøver grafikk, separere komponenter basert på hvordan de lages og identifisere hver del for rapporter, databasesøk eller for å integrere med et forretningssystem, ifølge Esko.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik