Nassenger SP-1 har fokus på miljøet

Nassenger SP1

Nassenger SP-1

Konica Minolta viste sin nye digitale høyhastighets tekstilpresse Nassenger SP-1 på ITMA i Italia. SP-1 ble lansert som en respons på den økende anvendelsen av digitalt on-demand-print for tekstiler der det har blitt avgjørende å korte ned på tiden for driftstopp mellom jobbene. En annen faktor har vært større miljøbevissthet for å minske utslipp og forbruk av energi.

På ITMA holdt Konica Minolta verdens første visning av Nassenger 10 og Nassenger 8, to høy- og middelshastighetssystemer for tekstilinkjet. De bredder med dette sitt sortiment av høyoppløsnings- og høyproduktivitets tekstilinkjetpresser og skal gi kunden muligheter til bedre  kunne velge den maskinen som passer deres behov.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *