Nassenger SP-1 har fokus på miljøet

PUBLISERT: 1 desember 2015
OPPDATERT: 1 desember
Nassenger SP1
Nassenger SP-1

Konica Minolta viste sin nye digitale høyhastighets tekstilpresse Nassenger SP-1 på ITMA i Italia. SP-1 ble lansert som en respons på den økende anvendelsen av digitalt on-demand-print for tekstiler der det har blitt avgjørende å korte ned på tiden for driftstopp mellom jobbene. En annen faktor har vært større miljøbevissthet for å minske utslipp og forbruk av energi.

På ITMA holdt Konica Minolta verdens første visning av Nassenger 10 og Nassenger 8, to høy- og middelshastighetssystemer for tekstilinkjet. De bredder med dette sitt sortiment av høyoppløsnings- og høyproduktivitets tekstilinkjetpresser og skal gi kunden muligheter til bedre  kunne velge den maskinen som passer deres behov.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12