Pro C9110 er nå installert hos Molvik

Ricohs flaggskip Pro C9110 er nå på plass hos Molvik Grafisk i Bergen.

Knut Molvik hos Molvik Grafisk fornyer digitalavdelingen.

Knut Molvik hos Molvik Grafisk fornyer digitalavdelingen.

Viktige momenter ved avgjørelsen var kvalitet, hastighet og produktivitet. I tillegg var det viktig at maskinen kunne kjøre 400 g papir og at den kunne produsere 6- siders A4-foldere og liggende A4-hefter. – Vi har nå muligheten til å kjøre kartongtrykk med variable data. Dette er hovedgrunnene til at Molvik igjen satser på Ricoh, sier Knut Molvik.

Molvik beveger seg nå inn i «heavy production»-segmentet av maskiner som produserer over 130 sider i minuttet. Pro C9110 kjører opptil 150 A4-sider per minutt uavhengig av papirvekt. -Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt med Molvik Grafisk siden vår første installasjon i 2012, sier Gunnar Johannesen, National Account Manager i Ricoh Norge.

Ricoh opplever stor interesse og etterspørsel etter sitt nye flaggskip Pro C9110. – Modellen Pro C 9110, eller Andromeda, har et anbefalt gjennomsnittsvolum på én million per måned, men håndterer fint opptil 1,8 millioner per måned, forteller Kurt Bye, salgssjef for produksjonstrykk i Ricoh Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *