Taktil emballasje

PUBLISERT: 8 desember 2015
OPPDATERT: 8 desember

SAP_pr15014_390px

Hvor mange ganger har du vært i en butikk og lurt på hvordan innholdet i en attraktiv men forseglet emballasje ville kjennes om du fikk tatt en sniktitt i esken?

Sappi Europa har kommet opp med en prisvinnende emballasjedesign like vakkert og taktilt som produktet inni.

Med en hørbar klikk-eske og silkemyk overflate har det elegante innpakningskonseptet fra Sappi Europa plukket med seg to designpriser. På årets Red Dot Design Award galla ble innpakningen til strømpebuksen ITEM m6 kronet til vinner. Og på Pro Carton ECMA Awards 2015 ble åpne-og-lukke innpakningen med den myke følelsen finalist i kategorien for ikke-matvarer.

Både visuelt og når det gjelder fingerfølelse viderebringer innpakningen den sensuelle følelsen av strømpebuksen eller andre tettsittende plagg inni. Produkter for kvinner er pakket inn i briljant hvitt fra Sappis Algro Design sortiment (en av de mest populære kartongtypene på markedet) – mens produkter for menn har fargen intens sort. I begge tilfeller er den tette fargen oppnådd med UV printing. Kombinert med et øvre lag i soft touch materiale gir dette en silkemyk overflatefinish som reflekterer tøyets behagelige følelse når man har det på.

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324