Canon Norge fikk rammeavtale med Politiet

PUBLISERT: 14 desember 2015
OPPDATERT: 21 mars
Trond Egil Nordby, driftssjef i Politiet og Jørgen Lorentzen, kundeansvarlig i Canon Norge
Trond Egil Nordby, driftssjef i Politiet og Jørgen Lorentzen, kundeansvarlig i Canon Norge

Canon Norge har vunnet rammeavtale med Politiet – bestående av Justisdepartementet, Direktoratet for nødkommunikasjon, Den høyere påtalemyndighet og Domstolene og Politiets særorganer. Avtalen omfatter multifunksjonsmaskiner, storformatskrivere og tilhørende service – og har en årlig verdi på 20 millioner kroner.

I kraft av den nye politireformen, skal politiet bli mer effektive og bruke mer tid sammen med publikum. Politiet er i gang med et stort IKT-løft. Politiet skal få bedre verktøy, som de trenger for å gjøre en enda bedre jobb, og gamle systemer og IKT-løsninger forbedres kontinuerlig. Samtidig skal politiet bygge nye og helhetlige løsninger som møter framtidens behov– noe som vil medføre nye og bedre arbeidsprosesser internt.

Rammeavtalen innebærer leveranse av opp mot 2000 multifunksjonsmaskiner og 200 storformatskrivere, i tillegg til å rulle ut sikker print, Canons uniFLOW-løsning, som et tilgjengelig alternativ over hele landet.

Kim Henriksen, direktør for Corporate & International Accounts i Canon Norge, sier:

– Vi er veldig glade for tilliten og muligheten til å være en av politiets teknologiske samarbeidspartnere. Avtalen viser at politiet setter fokus på dokumentsikkerhet. I tillegg blir det enklere for dem å kontrollere kostnadene knyttet til utskrifter, og iverksette flere tiltak for å redusere kostnader og øke effektiviteten i dokumenthåndteringen. Vi ser frem til utrullingen og vårt videre samarbeid.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324