Canon Norge fikk rammeavtale med Politiet

Trond Egil Nordby, driftssjef i Politiet og Jørgen Lorentzen, kundeansvarlig i Canon Norge

Trond Egil Nordby, driftssjef i Politiet og Jørgen Lorentzen, kundeansvarlig i Canon Norge

Canon Norge har vunnet rammeavtale med Politiet – bestående av Justisdepartementet, Direktoratet for nødkommunikasjon, Den høyere påtalemyndighet og Domstolene og Politiets særorganer. Avtalen omfatter multifunksjonsmaskiner, storformatskrivere og tilhørende service – og har en årlig verdi på 20 millioner kroner.

I kraft av den nye politireformen, skal politiet bli mer effektive og bruke mer tid sammen med publikum. Politiet er i gang med et stort IKT-løft. Politiet skal få bedre verktøy, som de trenger for å gjøre en enda bedre jobb, og gamle systemer og IKT-løsninger forbedres kontinuerlig. Samtidig skal politiet bygge nye og helhetlige løsninger som møter framtidens behov– noe som vil medføre nye og bedre arbeidsprosesser internt.

Rammeavtalen innebærer leveranse av opp mot 2000 multifunksjonsmaskiner og 200 storformatskrivere, i tillegg til å rulle ut sikker print, Canons uniFLOW-løsning, som et tilgjengelig alternativ over hele landet.

Kim Henriksen, direktør for Corporate & International Accounts i Canon Norge, sier:

– Vi er veldig glade for tilliten og muligheten til å være en av politiets teknologiske samarbeidspartnere. Avtalen viser at politiet setter fokus på dokumentsikkerhet. I tillegg blir det enklere for dem å kontrollere kostnadene knyttet til utskrifter, og iverksette flere tiltak for å redusere kostnader og øke effektiviteten i dokumenthåndteringen. Vi ser frem til utrullingen og vårt videre samarbeid.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *