Konica Minoltas største Production Printing avtale

 

kmbhc1070-390px

Trykkerikjeden Justnu, som har 19 lokale trykkerier i sør-Sverige, har inngått en fireårig rammeavtale med Konica Minolta om leveranse av nye digitale trykkpresser. Man kommer med start i januar 2016 å installere 19 stk Konica Minolta Bizhub Press C1070. Avtalen er ifølge Konica Minolta deres største Production Printing forretning i Europa i år.

– Vi har et meget velfungerende samarbeid med Konica Minolta siden flere år tilbake. Etter en omfattende vurdering har vi nå valgt å fortsette med Konica Minolta som partner. Vi vet at Konica Minoltas digitale trykkpresser holder høy kvalitet og er meget driftssikre. De nye maskinene gir enda høyere trykkvalitet og produktivitet enn våre nåværende, hvilket gjør at vi kan tilby enda bedre service til våre kunder, sier Jan Veres, som er administrerende direktør for Justnu.

– Men like viktig er Konica Minoltas engasjement og høye servicenivå, deres service og supportorganisasjon fungerer meget godt. Vi har et strategisk partnerskap med Konica Minolta der vi hjelper hverandre med å utvikles. Det er meget verdifullt for oss, fortsetter Jan Veres.

JustNu-kjeden har de seneste årene vokst kraftig og satser på fortsatt vekst og ekspansjon i Sverige og Norden. Å ha de nyeste og beste tekniske løsningene hva angår digitaltrykk, programvarer og computere er viktige brikker i strategien.

– Lokal tilstedeværelse, personlig service og et høyt servicenivå er viktig for oss. Justnu er en printshop midt i byen for store og små foretak. Vi er en komplett trykksaksleverandør som kan levere meget raskt takket være våre effektive digitale trykkløsninger, sier Jan Veres.

– Vi er utrolig stolte og glade over den fortsatte tilliten fra JustNu, dette er et langsiktig og gjensidig utviklende samarbeid. Det vi leverer er jo forretningskritiske løsninger som hjelper JustNu-kjeden å effektivisere sine produksjonsprosesser og øke lønnsomheten, sier Roy Spennare, forretningsområdesjef Production Printing hos Konica Minolta.

– Vi er også stolte over våre høyt presterende digitale trykkpresser i C1070-serien. Takket være en mengde nye innovative funksjoner kan operatørene ytterligere forbedre sin produktivitet, hvilket innebærer at JustNu kan utvide sin virksomhet og tilby nye typer av løsninger, avslutter Roy Spennare.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: