Konica Minoltas største Production Printing avtale

PUBLISERT: 15 desember 2015
OPPDATERT: 21 mars

 

kmbhc1070-390px

Trykkerikjeden Justnu, som har 19 lokale trykkerier i sør-Sverige, har inngått en fireårig rammeavtale med Konica Minolta om leveranse av nye digitale trykkpresser. Man kommer med start i januar 2016 å installere 19 stk Konica Minolta Bizhub Press C1070. Avtalen er ifølge Konica Minolta deres største Production Printing forretning i Europa i år.

– Vi har et meget velfungerende samarbeid med Konica Minolta siden flere år tilbake. Etter en omfattende vurdering har vi nå valgt å fortsette med Konica Minolta som partner. Vi vet at Konica Minoltas digitale trykkpresser holder høy kvalitet og er meget driftssikre. De nye maskinene gir enda høyere trykkvalitet og produktivitet enn våre nåværende, hvilket gjør at vi kan tilby enda bedre service til våre kunder, sier Jan Veres, som er administrerende direktør for Justnu.

– Men like viktig er Konica Minoltas engasjement og høye servicenivå, deres service og supportorganisasjon fungerer meget godt. Vi har et strategisk partnerskap med Konica Minolta der vi hjelper hverandre med å utvikles. Det er meget verdifullt for oss, fortsetter Jan Veres.

JustNu-kjeden har de seneste årene vokst kraftig og satser på fortsatt vekst og ekspansjon i Sverige og Norden. Å ha de nyeste og beste tekniske løsningene hva angår digitaltrykk, programvarer og computere er viktige brikker i strategien.

– Lokal tilstedeværelse, personlig service og et høyt servicenivå er viktig for oss. Justnu er en printshop midt i byen for store og små foretak. Vi er en komplett trykksaksleverandør som kan levere meget raskt takket være våre effektive digitale trykkløsninger, sier Jan Veres.

– Vi er utrolig stolte og glade over den fortsatte tilliten fra JustNu, dette er et langsiktig og gjensidig utviklende samarbeid. Det vi leverer er jo forretningskritiske løsninger som hjelper JustNu-kjeden å effektivisere sine produksjonsprosesser og øke lønnsomheten, sier Roy Spennare, forretningsområdesjef Production Printing hos Konica Minolta.

– Vi er også stolte over våre høyt presterende digitale trykkpresser i C1070-serien. Takket være en mengde nye innovative funksjoner kan operatørene ytterligere forbedre sin produktivitet, hvilket innebærer at JustNu kan utvide sin virksomhet og tilby nye typer av løsninger, avslutter Roy Spennare.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324