Xeikon på Heimtextil 2016

XEI_pr15054_Heimtextil_Xeikon 3500

For andre år på rad skal Xeikon delta på Heimtextil med sin Xeikon Wall Decoration Suite, årintet tapetdesign. Heimtextil er den største internasjonale messen for hjemmetekstiler, og finner sted mellom 12. og 15. januar i Frankfurts Messehaller. I fhor deltok Xeikon med en rekke iøyenfallende mønstre, som bleket trepanel med 3D effekt, metallpaneler og tegneseriefigurinspirerte designs. I år er fokuset på grafisk kunstner Ludivine Lechat, hvis naturinspirerte arbeider har høstet mye anerkjennelse.

XEI_pr15054_Heimtextil_Wall Covering application 1

Monika Olbricht, salgsdirektør i Xeikons avdeling, Document Printing Europe, sier, – Fjorårets Heimtextil var veldig fremgangsrikt for oss, mye på grunn av at printede veggdekorasjoner og interiør virkelig tok av.

– Vi forventer at Ludivines arbeider som vi vil stille ut på Heimtextil 2016 vil bidra til at interessen tas til et nytt nivå og vil hjelpe kundene til å se det brede potensialet som digitaltrykk av veggdekor tilbyr, avslutter Olbricht.

XEI_pr15054_Heimtextil_Wall Covering application

Xeikon vil befinne seg i Hall 4, stand E25 på Heimtextilmessen. Der vil de ha en Xeikon 3500 Digital Press gående, med diverse ferdiggjøringsutstyr.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *