Xeikon på Heimtextil 2016

PUBLISERT: 15 desember 2015
OPPDATERT: 15 desember

XEI_pr15054_Heimtextil_Xeikon 3500

For andre år på rad skal Xeikon delta på Heimtextil med sin Xeikon Wall Decoration Suite, årintet tapetdesign. Heimtextil er den største internasjonale messen for hjemmetekstiler, og finner sted mellom 12. og 15. januar i Frankfurts Messehaller. I fhor deltok Xeikon med en rekke iøyenfallende mønstre, som bleket trepanel med 3D effekt, metallpaneler og tegneseriefigurinspirerte designs. I år er fokuset på grafisk kunstner Ludivine Lechat, hvis naturinspirerte arbeider har høstet mye anerkjennelse.

XEI_pr15054_Heimtextil_Wall Covering application 1

Monika Olbricht, salgsdirektør i Xeikons avdeling, Document Printing Europe, sier, – Fjorårets Heimtextil var veldig fremgangsrikt for oss, mye på grunn av at printede veggdekorasjoner og interiør virkelig tok av.

– Vi forventer at Ludivines arbeider som vi vil stille ut på Heimtextil 2016 vil bidra til at interessen tas til et nytt nivå og vil hjelpe kundene til å se det brede potensialet som digitaltrykk av veggdekor tilbyr, avslutter Olbricht.

XEI_pr15054_Heimtextil_Wall Covering application

Xeikon vil befinne seg i Hall 4, stand E25 på Heimtextilmessen. Der vil de ha en Xeikon 3500 Digital Press gående, med diverse ferdiggjøringsutstyr.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1