Ekstra julefølelse for alle passasjerer

Juleflyet til Air Berlin er dekorert med materiale fra Orafol

Juleflyet til Air Berlin er dekorert med materiale fra ORAFOL

Air Berlin sprer ekstra julestemning blant passasjerene i år – ikke bare kan du få juletreet ditt sjekket inn og sendt kostnadsfritt på de internasjonale ruteflyvningene, men du kan også få servert pepperkaker og gløgg ombord.

Det tyske flyselskapet har også dekorert et spesielt julefly for virkelig å få sine passasjerer i rett julestemning.

ORAFOL Europe er også i år fabrikanten bak det grafiske materialet som er benyttet for Air Berlins julefly.

– Vi er veldig glade og stolte over at Air Berlin nok en gang har valgt ORAFOL-materiale for denne meget spesielle sesongsbetonte feiringen, sier Evelyn Zocher, salgs- og markedsdirektør for ORAFOL Graphic Products Division. ORAJET 3967AC Aircraft Graphic Film og ORAGUARD 293AC-laminat er perfekt for denne typen anvendelse. Materialet er lagd med en perforert struktur som gjør det meget føyelig ved montering.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *