Liten og mobil storformatprinter fra HP

PUBLISERT: 22 desember 2015
OPPDATERT: 22 desember
HP Designjet T830 MFP.
HP Designjet T830 MFP.

HP lanserer storformatprintere for det tekniske markedet – fem Designjetprintere som skal hjelpe mobile arbeidsteam å jobbe sammen, ifølge HP. Modellene HP Designjet T830 MFP og T730 Printer, sammen med HP Designjet T930 og T1530 Printer samt T2530 MFP har utgangspunkt i HPs tidligere utvalg av storformatprintere for markeder som arkitektur, teknikk og konstruksjon samt geografiske informasjonssystemer.

– Til tross for at arkitekter, ingeniører og formgivere blir stadig mer mobile, foretrekker de fortsatt å gjøre endringer og granske planer på papir, sier Xavier Garcia, viseadministrerende direktør og general manager, Large Format Printing, HP. HPs innovative nye storformatprintere og MFPs forenkler samarbeidet gjennom nye funksjoner og mulighet for mobile utskrifter for å møte den varierende virkeligheten som AEC-proffer lever i.

HP mener at Designjet T830 MFP er ideell for byggindustrien og CAD-brukere, og at den er halvparten så stor som konkurrerende storformats-MFPer. Den skal dessuten være optimert for miljøer der den trenger å flyttes rundt og tåle støv og støt, som på et mobilt kontor på en byggeplass.

– Tegninger er kjernen i byggindustrien og å få tilgang til dem raskt og enkelt er en forutsetning. Men å outsource våre storformatstrykk skaper forsinkelser og koster pengar, sier Neil Geraghty, landmåler, Duke Construction. Med HP Designjet T830 MFP har vi muligheten til raskt og kostnadseffektivt produsere høykvalitative storformatsutskrifter in-house, samtidig har vi muligheten til enkelt å velge, redigere og skrive ut filer fra hvilket sted som helst.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324