Liten og mobil storformatprinter fra HP

HP Designjet T830 MFP.

HP Designjet T830 MFP.

HP lanserer storformatprintere for det tekniske markedet – fem Designjetprintere som skal hjelpe mobile arbeidsteam å jobbe sammen, ifølge HP. Modellene HP Designjet T830 MFP og T730 Printer, sammen med HP Designjet T930 og T1530 Printer samt T2530 MFP har utgangspunkt i HPs tidligere utvalg av storformatprintere for markeder som arkitektur, teknikk og konstruksjon samt geografiske informasjonssystemer.

– Til tross for at arkitekter, ingeniører og formgivere blir stadig mer mobile, foretrekker de fortsatt å gjøre endringer og granske planer på papir, sier Xavier Garcia, viseadministrerende direktør og general manager, Large Format Printing, HP. HPs innovative nye storformatprintere og MFPs forenkler samarbeidet gjennom nye funksjoner og mulighet for mobile utskrifter for å møte den varierende virkeligheten som AEC-proffer lever i.

HP mener at Designjet T830 MFP er ideell for byggindustrien og CAD-brukere, og at den er halvparten så stor som konkurrerende storformats-MFPer. Den skal dessuten være optimert for miljøer der den trenger å flyttes rundt og tåle støv og støt, som på et mobilt kontor på en byggeplass.

– Tegninger er kjernen i byggindustrien og å få tilgang til dem raskt og enkelt er en forutsetning. Men å outsource våre storformatstrykk skaper forsinkelser og koster pengar, sier Neil Geraghty, landmåler, Duke Construction. Med HP Designjet T830 MFP har vi muligheten til raskt og kostnadseffektivt produsere høykvalitative storformatsutskrifter in-house, samtidig har vi muligheten til enkelt å velge, redigere og skrive ut filer fra hvilket sted som helst.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: