Ny sjefredaktør i Sverige

sara_wilks1. januar tiltrer Sara Wilk, 30 år, som sjefredaktør for Sign&Print i Sverige. Sara fortsetter parallellt som sjefredaktør for vårt andre blad i Sverige – CAP&Design – et magasin som hun i løpet av året har gitt en real ansiktsløfting. Hun er også en av de få sjefredaktørene som kan skilte med å ha et økende antall abonnenter.

Sara Wilk er født i Tibro i Västergötland. Hun er utdannet journalist og har erfaring fra både dagsavis (VLT i Västerås) og lokal-TV (SVT i Norrköping).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: