imagePress til Copycat Ski

PUBLISERT: 12 januar 2016
OPPDATERT: 12 januar
Copycat
Copycat

Canon kunngjorde forrige uke at CopyCat avdeling Ski har signert kontrakt på to av Canon imagePRESS C800.

CopyCat har vært, og er fortsatt, en pionér, og hele veien tatt i bruk siste teknologi, og vært en spydspiss innen utviklingen i grafisk bransje i Norge. CopyCat avdeling Ski er en franchiseavdeling av CopyCat, og har i løpet av de siste par årene doblet sine produksjonslokaler for større kapasitet, mer effektiv produksjon og et utvidet spekter av tjenester. Kalle Solvang, daglig leder i Ski, forteller om strategi og bakgrunnen for investeringen;

– Vi har oppdrag for store deler av næringslivet, og forsyner alt fra eiendomsmeglere, entreprenører og næringslivet generelt med alle typer reklamemateriell, hefter, plakater med mer. Da er det viktig med kvalitet i alle ledd, spesielt på produkt og løsningsfronten. Canon har produkter og en teknologi som gir den trykkvaliteten vi trenger på ulike type medier, sammen med fleksibilitet hva gjelder etterbehandling, sier Solvang.

CopyCat avdeling Ski har de siste årene gått fra å være en tradisjonell kopi- og trykkleverandør, til å bli en totalleverandør av grafiske kommunikasjonstjenester.

– Vi undersøkte trykk-kvalitet, hastighet og serviceintervaller mot andre maskiner og er helt sikre på at vi har tatt det riktige valget for fremtiden, fortsetter Solvang.

Timm Wold, salgssjef for professional print i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at CopyCat avdeling Ski nå investerer i våre imagePRESS’er. imagePRESS C800-serien består av mye ny teknologi, som i sum, tilbyr høyeste kvalitet, produktivitet og pålitelighet, sammen med fleksible alternativer for etterbehandling. På denne måten møter vi kravene til CopyCat avdeling Ski og deres marked innen kommersiell print, avslutter Timm Wold.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik