imagePress til Copycat Ski

Copycat

Copycat

Canon kunngjorde forrige uke at CopyCat avdeling Ski har signert kontrakt på to av Canon imagePRESS C800.

CopyCat har vært, og er fortsatt, en pionér, og hele veien tatt i bruk siste teknologi, og vært en spydspiss innen utviklingen i grafisk bransje i Norge. CopyCat avdeling Ski er en franchiseavdeling av CopyCat, og har i løpet av de siste par årene doblet sine produksjonslokaler for større kapasitet, mer effektiv produksjon og et utvidet spekter av tjenester. Kalle Solvang, daglig leder i Ski, forteller om strategi og bakgrunnen for investeringen;

– Vi har oppdrag for store deler av næringslivet, og forsyner alt fra eiendomsmeglere, entreprenører og næringslivet generelt med alle typer reklamemateriell, hefter, plakater med mer. Da er det viktig med kvalitet i alle ledd, spesielt på produkt og løsningsfronten. Canon har produkter og en teknologi som gir den trykkvaliteten vi trenger på ulike type medier, sammen med fleksibilitet hva gjelder etterbehandling, sier Solvang.

CopyCat avdeling Ski har de siste årene gått fra å være en tradisjonell kopi- og trykkleverandør, til å bli en totalleverandør av grafiske kommunikasjonstjenester.

– Vi undersøkte trykk-kvalitet, hastighet og serviceintervaller mot andre maskiner og er helt sikre på at vi har tatt det riktige valget for fremtiden, fortsetter Solvang.

Timm Wold, salgssjef for professional print i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at CopyCat avdeling Ski nå investerer i våre imagePRESS’er. imagePRESS C800-serien består av mye ny teknologi, som i sum, tilbyr høyeste kvalitet, produktivitet og pålitelighet, sammen med fleksible alternativer for etterbehandling. På denne måten møter vi kravene til CopyCat avdeling Ski og deres marked innen kommersiell print, avslutter Timm Wold.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *