07 Medias frokostseminar

PUBLISERT: 19 januar 2016
OPPDATERT: 19 januar
Frokostseminar
Frokostseminar

Gratis frokostseminar tirsdag 2. februar 2016 på Hotel Bristol.

Morgendagens medievalg starter med hva som faktisk foregår nå i 2016. For mange beslutningstagere i mediebransjen vil det fortsatt være effekt og ikke trender som styrer medievalgene. Men endringene skjer langt raskere enn noen hadde trodd. Det vil bli gitt et nyansert bilde av de utfordringene som råder akkurat nå.

Dagens foredragsholder er Geir Kjærnes. Han er partner og grunnlegger av In Sight Communication AS. Han har betydelig erfaring fra mediebransjen og har vært administrerende direktør i TV3 samt direktør i TV2 og SBS Broadcasting. Han har også bakgrunn som annonsedirektør i Aftenposten og markedsdirektør i Dagens Næringsliv.

Kjærnes har bred kompetanse innenfor strategi og rådgivning, innsikt og research, medieforhandlinger, medievalg og medieformidling. Han har erfaring med kunder som REMA 1000, 7-Eleven, Narvesen, Røde Kors, Gullfunn, Juvelen, Europris, Skeidar, Gina Tricot og Bunnpris.

Påmelding på www.07.no/seminar innen fredag 29. januar.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324