07 Medias frokostseminar

PUBLISERT: 19 januar 2016
OPPDATERT: 19 januar
Frokostseminar
Frokostseminar

Gratis frokostseminar tirsdag 2. februar 2016 på Hotel Bristol.

Morgendagens medievalg starter med hva som faktisk foregår nå i 2016. For mange beslutningstagere i mediebransjen vil det fortsatt være effekt og ikke trender som styrer medievalgene. Men endringene skjer langt raskere enn noen hadde trodd. Det vil bli gitt et nyansert bilde av de utfordringene som råder akkurat nå.

Dagens foredragsholder er Geir Kjærnes. Han er partner og grunnlegger av In Sight Communication AS. Han har betydelig erfaring fra mediebransjen og har vært administrerende direktør i TV3 samt direktør i TV2 og SBS Broadcasting. Han har også bakgrunn som annonsedirektør i Aftenposten og markedsdirektør i Dagens Næringsliv.

Kjærnes har bred kompetanse innenfor strategi og rådgivning, innsikt og research, medieforhandlinger, medievalg og medieformidling. Han har erfaring med kunder som REMA 1000, 7-Eleven, Narvesen, Røde Kors, Gullfunn, Juvelen, Europris, Skeidar, Gina Tricot og Bunnpris.

Påmelding på www.07.no/seminar innen fredag 29. januar.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik