Canon på patent-toppen

PUBLISERT: 19 januar 2016
OPPDATERT: 19 januar

canon_logo

Canon offentliggjorde 18. januar at de igjen er rangert øverst blant japanske selskaper, og er på tredjeplass totalt målt i antall patenter utstedt i USA i 2015, ifølge de preliminære resultatene av IFI CLAIMS Patent Services i januar 2016.

Canon Inc. er aktivt engasjert i å globalisere sin virksomhet og sikre patenter i utlandet. Canon søker patenter i land og regioner med hensyn til forretningsstrategier og produkt- og teknologitrender som er unike for den enkelte lokasjon. Størrelsen på markedet og mengden teknologiselskaper, gjør USA til en spesielt viktig region med tanke på vekst og teknologipartnerskap.

Anskaffelsen av patentrettigheter gjennom målrettet forskning og utvikling, er av Canons viktigste byggesteiner, og Canon fortsetter å investere i en rekke verktøy, løsninger og tjenester innen kjerneområdene og innen nye forretningsområder.

Ved et nært samarbeid mellom teknologi- og åndsverksseksjonene, søker selskapet å utvikle bedre teknologi og samtidig sikre bedre immaterielle rettigheter.

Canon har vært blant topp fem patentholdere i 30 år på rad.

 

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12