Epson: Ny modell i SC-P serien

PUBLISERT: 19 januar 2016
OPPDATERT: 19 januar
Epsons SC-P20000
Epsons SC-P20000

SC-P20000 er det nyeste tilskuddet i Epsons SC-P-serie. Skriveren kombinerer super-høy utskriftshastighet med førsteklasses kvalitet. Den er ideell for å lage nøyaktige og presise bilder i stort format. Med en rekke innovative teknologier og funksjoner, er skriveren både praktisk og enkel å betjene.

Bilder, POS og skilt
Designet for fotolaboratorier, foto- og kopibutikker og bedrifter som ser etter en intern løsning, kan SC-P20000 levere et utvalg av bilder med høy kvalitet, POS-materiell og skilt. Skriveren har PrecisionCore MicroTFP skrivehode som gir fremragende resultater, selv i moduser for lavere kvalitet. Dermed kan brukeren dra nytte av høy produktivitet uten at det går utover kvaliteten. Dette kombineres med en presis teknologi for mediamating, inkludert en nyutviklet kamerabasert stabilisator for papirmating og et mediainduktivt rullsystem for å sikre at skriveren fungerer jevnt og fint.

– Vi forstår at markedet har ventet lenge på en etterfølger av den populære Epson Stylus Pro 11880, og med SC-P20000 har vi utviklet en mer enn passende erstatning, sier Marc Boehmer, Product Manager, Epson Europe. – Denne skriveren kombinerer enestående utskriftshastigheter med samme høye kvalitet som kundene våre forventer, mens den i tillegg leverer en rekke nye egenskaper som øker brukervennligheten.

Fargegjengivelse
SC-P20000 kommer med en rekke egenskaper for presise og pålitelige resultater. For fargegjengivelse vil et nytt sett med Epson UltraChrome Pro 10-fargers blekk sørge for at utskriftene blir konsekvente og ser fantastisk bra ut. Svart vil være dyp og rik takket være høy tetthet på Photo og Matte Black blekk. Bedre gradering med mindre kornoppnås med K4 og Multi Size Droplet Technology (MSDT), mens ny struktur på skrivehodet gir mindre vibrering og mer presise blekkdråper og plassering av dem. For å sikre konsekvente utskrifter uten behov for dyre tillegg, vil brukere ved hjelp av kalibreringsverktøyet, Epson Colour Calibration, enkelt kunne styre fargereproduksjonen.

Brukervennlig
SC-P20000 har klar og brukervennlig veiledning i et LCD-panel i farger, hvor det heter seg at man kommer fort i gang, og hvor bytte av og mellom media er en hurtig og enkel prosess. Under utskrift kan brukeren sjekke status for utskriften og media som er igjen gjennom et gjennomsiktig skriverdeksel og rulldeksel. Når utskriften er ferdig, plasseres skrivehodet slik at det og blekklogget kan rengjøres av brukeren for å spare på vedlikeholdskostnader.

Ekstrautstyr
Brukereffektivitet og arbeidsflyt kan forbedres ytterligere med en valgfri Adobe post script-modul, mens HDD som tilleggsutstyr betyr at gjentatte jobber kan settes i gang direkte fra skriverpanelet, uten behov for datamaskin.

SC-P20000 vil være tilgjengelig fra mars 2016.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1