Konica Minolta fornøyd

PUBLISERT: 25 januar 2016
OPPDATERT: 21 mars

konica_minolta_styre-390px

Konica Minolta har all grunn til å være fornøyd med 2015, firmaet har aldri solgt så mange fargeenheter som i fjor!

Ferske tall fra DMR for kalenderåret 2015 viser at Konica Minolta igjen er Norges største leverandør av multifunksjonelle fargemaskiner for bedriftsmarkedet. Med en farge-markedsandel på hele 24,8% er omtrent hver fjerde MFP fargemaskin i Norge levert av Konica Minolta.

Konica Minolta har tradisjonelt hatt en ledende posisjon innen farge MFP, og var allerede i 2006 størst i Norge på fargemaskiner til bedriftsmarkedet. Med en bred produktportefølje og anerkjent kvalitet, samt landsdekkende service- og supportapparat, befester Konica Minolta seg som den ledende leverandøren av farge multifunksjonsmaskiner.

– I 2015 tok Konica Minolta markedsandeler; vi hadde en vekst i totalmarkedet for multifunksjonelle utskriftsenheter på hele 36,6 %. I et marked som vokste 12,6 %, må vi si oss godt fornøyd med at vi vokser langt mer enn markedet, sier markedssjef Rolf Gunnar Solhaug i Konica Minolta.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324