Skjæreinstrukser med i Fiery-rippen

PUBLISERT: 2 februar 2016
OPPDATERT: 2 februar

fiery_300-390px

Efi, som utvikler Fiery-rippene, har nå – i samarbeid med SAi – gjort det mulig å la Fiery-rippen styre skjæringen av eksempelvis rullemateriale for trykk. Over 1300 ulike skjærehoder styres av SAi og alle disse kan nå styres direkte fra rippinformasjonen i Fiery-rippene.

Dette kommer til å forenkle arbeidet mye for de som hittil har valgt å rulle opp den ferdigtrykte rullen, for å skjære den i ettertid. Nå kan de ferdigtrykte materialene skjæres av direkte – selv om det varierer fra trykk til trykk hvor langt det er.

– Vi kan styre opp til åtte skjærehoder samtidig, sier Stefan Spiegel, som er sjef for storformat med Fiery hos Efi. Spiegel påpeker også at ingen annen programvare er like utbredt som SAi når det gjelder å skjære materiale.

fiery2a_300-390px

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz