07 Media investerer tungt i Ricoh digitallinjer

Flaggskipet Ricoh Pro C9110 og lillebror Pro C7110 er på vei til Oslo

«Produktivitet, trykkformat, kvalitet og referansekunder som produserer på tilsvarende maskiner, var de viktigste årsakene til at vi til slutt valgte Ricoh. Prosessen med testkjøringer og kvalitetskontroll har pågått i ca. 6 måneder og har vært grundig», forteller Knut Strøm, leder for 07 Xpress.

«Vi er svært stolte07 investerer_ bilde_2 over at 07 Media som er et av de ledende mediehus i Skandinavia, velger å satse på Ricoh», sier Kurt Bye, Sales Manager Production Print i Ricoh.

Produktivitet og hastighet
Ricoh sitt nye flaggskip Pro C9110 (130 sider), eller Andromeda, har et anbefalt gjennomsnittsvolum på én million trykk per måned, men håndterer fint opptil 1,8 millioner trykk per måned. Maskinen kjører tosidig bannerformat, noe som forenkler produksjonen av liggende A4-stiftede hefter og 6-sider A4-brosjyrer. Begge maskinene har kjølesystemer i fargeverkene og senker ikke hastigheten ved trykk av høyere gramvekter. 07 Media velger Ricoh Pro C9110 og Pro C 7110X som er den siste generasjon digitaltrykkmaskiner. «De første maskinene vil være i drift i løpet av kort tid», forteller Roy Sørensen, Key Account Manager Production Print i Ricoh Norge.

Om 07 Media
07 Media har vært i bransjen siden 1940-tallet og er et av de ledende mediehus og et av Skandinavias største arktrykkerier. 07 ble etablert som selskap i 2007 (derav navnet 07) og er bygget opp rundt flere veletablerte virksomheter innenfor områdene grafisk produksjon, webpublisering, kommunikasjon og design. De første virksomhetene som var med på å etablere 07, var PDC Tangen, GAN Grafisk, GAN Media og Krone Trykk. 07 Media kan dermed vise til en historie i bransjen som går tilbake til 1940-tallet. Siden etableringen i 2007 har en rekke selskaper blitt innlemmet i konsernet. Hovedkontoret ligger på Løren i Oslo. 07 Media har også virksomhet på Aurskog, i Kristiansand, Moss, Tønsberg og Valdres og har ca. 250 ansatte totalt.

Om Ricoh
Ricoh er en global teknologivirksomhet som spesialiserer seg innen utskrifts- og dokumentløsninger, visuelle kommunikasjonsløsninger, produksjonsutskrift samt et bredt spekter av IT-tjenester og løsninger. Ricoh tilbyr komplette informasjons- og kommunikasjonsløsninger som gir effektivitetsgevinster for våre kunder. Ricoh-konsernet har hovedkontor i Tokyo, og driver virksomhet i mer enn 200 land og regioner med over 100 000

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *