LO Media lykkes med off-line ferdiggjøring

PUBLISERT: 10 februar 2016
OPPDATERT: 10 februar

LO Media har nå kjørt Plockmatic BM 500 i 9 måneder og er godt fornøyde.

lo media bildeIMG_3383 BM 250 system clipped (002)

LO Media ville effektivisere produksjonen sin og fant fort ut at det var på ferdiggjøringen med stift og fals de kunne gjøre noen grep.

Plockmatic system 500 består av 2 høykapasitets matere, rille og skjærefunksjon på 3 sider, stift og false enhet samt enhet for firkantrygg. Etter litt tid fant de løsningen og tok avgjørelse på å anskaffe et Plockmatic BM 500  stift og false system.

-Vi følte raskt at vi hadde investert i det vi lenge hadde drømt om. Maskinen har på alle mulige måter innfridd våre forventinger. Vi kunne til og med kjøre trykksaker som vi tidligere måtte sende ut på grunn av høyere kapasitet på antall sider, og mange ganger kunne dette være applikasjoner som måtte liminnbindes. Oppdragsgiverne våre godtok også ved flere tilfeller at vi kunne levere stift og fals fremfor liminnbinding. I dag stifter og falser vi opp til 200 sider med en flott finish, sier Erik Berg Olsen i LO Media

I dag produserer den grafiske bedriften på 2 stk. Canon fargemaskiner og 1 stk Canon svart hvit rett i Stacker. Kun en stk. BM 500stift og falseløsning takler denne produksjonen.
LO Media

Med over 9000 000 medlemmer organisert i 24 fagforbund, er Landsorganisasjonen (LO) Norges desidert største arbeidstakerorganisasjon. Dette er LO Medias marked. Crossmedia og web2print har effektivisert og forenklet kommunikasjonen til organisasjonen. –Tilhørigheten til LO er på ingen måte en sovepute for oss. Vi må hver dag bevise at vi er konkurransedyktig, sier produksjonssjef Lars Langbo i LO Media til Sign&Print.

Mange reklame- og kommunikasjonsmiljøer vil gjerne ha oppdrag for arbeiderbevegelsen. Det gjør at LO Media hele tiden må ligge langt fremme i utviklingen av nye tjenester og produkter.

Web2Print-tilbudet var på lufta for fem år siden. I dag administrerer de 12 portaler for fagforeningene og fylkes og kommunepartiene.  Her kommer det fortløpende bestillinger på valgkampmateriell, brosjyrer, rapporter og andre trykksaker som er viktige for medlemmene.

-Vi er helt usynlige for kundene. Vi sørger for flyt og kvalitet. Kundene seg bare produktene og konseptene, sier Lars Langbo. LO Media selger inn helt ferdige portaler og legger inn de relevante produktene. Langbo og hans medarbeidere reiser rundt og instruerer brukerne, slik at tilbudet blir mest mulig effektivt og gir ønsket resultat.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1