Satser på digitaltrykte tekstiler

Tre skilt og dekor-bedrifter har kjøpt tre DTG Digital tekstilskrivere av modellen M2 fra Stein Raaness AS på nyåret. Markedet for digitaltrykte tekstiler er i vekst. DTG tekstiltrykkbilde2Digital M2 er en industriell skriver som er konstruert for konsistent kvalitet og minimalt vedlikehold. De tre bedriftene som nå satser på tekstiltrykk er Interprint i Alta, Typonor i Hammerfest og Brisk Kompetansesenter i Ålesund. Forteller Geir Arne Bakke hos forhandleren Stein Raaness AS.
Rolf Ottesen var den første bedriften som installerte denne printeren med mulighet for pre-treatment samt varmepresse.
DTG Digital var en pionéer da de for mer enn 11 år siden startet opp med å selge printere som skriver direkte på tekstiler. De er i dag markedsleder med mer enn 8000 maskiner installert over hele verden.

Interprint AS leverer alt fra bildekor, vindusdekor, storformat, bannere, profilplagg, tekstiltrykk, brodering med mer.

Typonor AS er en totalleverandør i Finnmark innen trykking, skilting og foliering.

Brisk Reklame AS er en totalleverandør av trykksaker, skilt og dekor og holder til på Spjelkavik utenfor Ålesund

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: