Trykk Service AS med to nye digitaltrykklinjer

PUBLISERT: 17 februar 2016
OPPDATERT: 17 februar

Konica Minolta Bizhub PRESS C1100 ble valget for Trykk Service AS etter en grundig gjennomgang av andre digitale løsninger.

Trykk Service AS er leverandør av trykksaker med base i Drammen. Fra tidligere hadde trykkeriet to offset-maskiner som gikk konstant, og merket som de fleste andre trykkerier økt volum på digitaltrykk. Valget falt på Konica Minolta.

trykk service2Nils Robert Liverud, daglig leder ved Trykk Service AS, begrunner hvorfor – Vi har vært i en prosess hvor vi har vurdert løsninger fra flere leverandører og valget falt til slutt på Konica Minolta Bizhub PRESS C1100 med den nye inline heftefinisheren som leverer rilling, trimming av tre sider og firkantrygg, gir oss den grad av automatisering og effektivisering som er nødvendig for å være konkurransedyktige i dagens marked. Vi kan med denne løsningen levere raskere og mer kostnadseffektivt ferdige hefter med firkantrygg. Vi vil også se et økt kvalitetsnivå på trykket, samtidig som vi nå kan tilpasse i større grad om kunden ønsker et matt eller mer glanset trykkbilde fra en og samme digitaltrykkmaskin. Vi har dessuten hatt et samarbeid med Konica Minolta i mange år og er svært tilfreds med servicenivået de leverer, som også var en viktig faktor ved valg av leverandør sier Nils-Robert Liverud.

Konica Minolta er svært fornøyd med at Trykk Service AS valgte oss som samarbeidspartner. Trykk Service er et meget profesjonelt og veldrevet trykkeri med høye krav til sine leverandører. Det bidrar til at vår salgs- og serviceavdeling er i stadig utvikling, som igjen gjør oss i stand til å levere bedre tjenester og et høyere servicenivå til det grafiske markedet i Buskerud sier Stian Ohr, Salgssjef i Konica Minolta, Buskerud og Vestfold.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324