Trykk Service AS med to nye digitaltrykklinjer

PUBLISERT: 17 februar 2016
OPPDATERT: 17 februar

Konica Minolta Bizhub PRESS C1100 ble valget for Trykk Service AS etter en grundig gjennomgang av andre digitale løsninger.

Trykk Service AS er leverandør av trykksaker med base i Drammen. Fra tidligere hadde trykkeriet to offset-maskiner som gikk konstant, og merket som de fleste andre trykkerier økt volum på digitaltrykk. Valget falt på Konica Minolta.

trykk service2Nils Robert Liverud, daglig leder ved Trykk Service AS, begrunner hvorfor – Vi har vært i en prosess hvor vi har vurdert løsninger fra flere leverandører og valget falt til slutt på Konica Minolta Bizhub PRESS C1100 med den nye inline heftefinisheren som leverer rilling, trimming av tre sider og firkantrygg, gir oss den grad av automatisering og effektivisering som er nødvendig for å være konkurransedyktige i dagens marked. Vi kan med denne løsningen levere raskere og mer kostnadseffektivt ferdige hefter med firkantrygg. Vi vil også se et økt kvalitetsnivå på trykket, samtidig som vi nå kan tilpasse i større grad om kunden ønsker et matt eller mer glanset trykkbilde fra en og samme digitaltrykkmaskin. Vi har dessuten hatt et samarbeid med Konica Minolta i mange år og er svært tilfreds med servicenivået de leverer, som også var en viktig faktor ved valg av leverandør sier Nils-Robert Liverud.

Konica Minolta er svært fornøyd med at Trykk Service AS valgte oss som samarbeidspartner. Trykk Service er et meget profesjonelt og veldrevet trykkeri med høye krav til sine leverandører. Det bidrar til at vår salgs- og serviceavdeling er i stadig utvikling, som igjen gjør oss i stand til å levere bedre tjenester og et høyere servicenivå til det grafiske markedet i Buskerud sier Stian Ohr, Salgssjef i Konica Minolta, Buskerud og Vestfold.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12