07 Aurskog går for Heidelberg

PUBLISERT: 22 februar 2016
OPPDATERT: 22 februar

07 Aurskog har inngått avtale med Luth Gruppen om levering av en Heidelberg Speedmaster XL 106-8-P trykkmaskin.

Dette er markedets mest fleksible og produktive 8 farger maskin med en produksjonshastighet på 18.000 trykk pr. time. Investeringen kommer som et ledd i at 07 Gruppen samler all offsettrykking og ferdiggjøring på Aurskog.XL106_Perfecting

Det har vært utført grundige tester og vurderinger som har resultert i at 07 Aurskog har valgt en helautomatisk trykkmaskin fullt utstyrt for maksimal produktivitet og fleksibilitet.

Maskinen skal produsere et bredt spekter av produkter fra tynt papir til tykk kartong, deriblant plakater i korte serier.

Luth Gruppen takker for tilliten og ser frem til igangkjøring medio 2016.

Åsmund Krogstad, direktør på 07 Aurskog sier: «Dette er en veloverveid beslutning og det har vært en omstendelig prosess med testing.  De krav som 07 Aurskog har til sin produksjon for fremtiden, resulterte i valg av denne maskin.

07 Aurskog har store forventninger og vi gleder oss til å få maskin i hus.  Produktivitet og raske omstillinger er alfa og omega for fremtiden!»

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324