Foto og kreativ utskrift på FESPA

Canon Norge, leverandør av bildeløsninger, viser mulighetene utskrift gir kreative industrier på FESPA Digital i Amsterdam (8.-11. mars).

Canon utskriftCanon tar de besøkende med på en reise, fra første designutkast til ferdig utskrift, i et designstudio på standen. Demonstrasjoner vil vise fantasifulle og kunstneriske muligheter levert av Canons storformatportefølje, inkludert første europeiske visning av to nye og allsidige flatbedskrivere: Océ Arizona 1280 XT og Océ Arizona 1280 GT. Canon avslører også en ny serie storformatskrivere som tilbyr banebrytende teknologi for mating og utskrift. Canon viser i tillegg hvordan eksperimentering med nye applikasjoner kan avdekke muligheter i markedet, med produktlinjer med høy margin, eller ved å tilføre effekt til markedskommunikasjon. På samme tid vil kundeberetninger belyse full-service-samarbeidet Canon tilbyr, inkludert strategiske konsultasjoner, opplæring og veiledning, samt løpende oppfølging som hjelper bedrifter med å oppnå kreative løsninger og fremtidige vekstplaner.

Canon demonstrerer også markedsledende 3D-utskrift på FESPA. Kunder innen kreative industrier, arkitektur og produksjon får oppleve hvordan løsninger for 3D-utskrift kan benyttes for bedre kommunikasjon, design-ideer og nye inntektsstrømmer. Den robuste teknologien for 3D-utskrift støttes av Canons omfattende ekspertise innen service og support.

Industrieksperter fra kreativ bransje, utdannings- og produksjonssektor vil være tilgjengelige for å forklare hvordan strategiske forretningsmål støttes, og hvordan virksomheter har vokst på bakgrunn av viktige samarbeid og styrken i utskrift. Ekspertene er som følger:

  • Dag Myrestrand – CEO, Bitmap, Norge – servicevirksomhet med fokus på foto, film og kreativ utskrift
  • Clive Booth– fotograf, designer og filmskaper med bred ekspertise innen foto, fra mote til portrett
  • Gary Dixon, Lintec Graphic Films / Vitrographic – en internasjonal produsent av avansert, PVC-fri film for utskrift, til industriapplikasjoner på glass, inkludert innovative produkter for bedriftsinteriør, arkitekturdesign og butikkmiljøer
  • Jos Laugs – Art Academy Maastricht

–Dette er den mest spennende tiden å være involvert med utskrift. Vårt fokus er å støtte utskriftsleverandører (PSP) i deres arbeid med å være mer kreative, mer ambisiøse og mer innovative i både måten de jobber på og produktene de kan tilby sine kunder. Vi ønsker å vise utskriftsleverandører på FESPA at kreativitet ikke er begrenset av utskrift, snarere tvert imot. Med utskrift kan man skrive ut på tilnærmet alle slags materialer, noe som gir utskriftsleverandørene en reel mulighet til å utvikle og øke sin virksomhet. Vi ser frem til å ønske besøkende velkommen til vår stand, og hjelpe virksomheter med å se nye ideer og vekstmuligheter, sier ‎Anton Strand, Channel Direrctor, Wide Format Printing Group i Canon Norge.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: