Drupa –like om hjørnet

PUBLISERT: 2 mars 2016
OPPDATERT: 2 mars

Drupa media weekVerdens største grafiske messe, Drupa, åpner dørene 31. Mai. Allerede onsdag på Media Week i Düsseldorf ble journalister fra hele verden presentert for  mange av årets utstillere og hva de skal vise frem.
Originalt nok ble hele arrangementet innleden med fremføringen av årets Drupasang.-Vi har arrangert Drupa i 65 år, sier messesjef Werner Dornscheit. Men denne gang er Drupa helt ny og annerledes. Vi har et betydelig mer fokus på helt ny teknikk, som 3D-printing og trykt elektronikk.

Dette Drupa er litt mindre omfangsrik enn for fire år siden, men fortsatt melder det seg nye utstillere. –Vi foretar et taktskifte nå, ved å ha messen hvert tredje år. Sabine Geldermann er sjef for Drupa-organisasjonen. Hun fortalte at det kommer veldig mange nyheter. Rundt 500 av årets 1650 utstillere er på messen for første gang. Dessuten skjer det mye annet. Blant annet skal Pitney Bowes ha en prisutdeling.

-Oppnår vi besøkstall på over 300 000, blir vi meget glade for, sier Sabine Geldermann. Hittil har 1000 personer sikret seg billetter.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik