Drupa –like om hjørnet

Drupa media weekVerdens største grafiske messe, Drupa, åpner dørene 31. Mai. Allerede onsdag på Media Week i Düsseldorf ble journalister fra hele verden presentert for  mange av årets utstillere og hva de skal vise frem.
Originalt nok ble hele arrangementet innleden med fremføringen av årets Drupasang.-Vi har arrangert Drupa i 65 år, sier messesjef Werner Dornscheit. Men denne gang er Drupa helt ny og annerledes. Vi har et betydelig mer fokus på helt ny teknikk, som 3D-printing og trykt elektronikk.

Dette Drupa er litt mindre omfangsrik enn for fire år siden, men fortsatt melder det seg nye utstillere. –Vi foretar et taktskifte nå, ved å ha messen hvert tredje år. Sabine Geldermann er sjef for Drupa-organisasjonen. Hun fortalte at det kommer veldig mange nyheter. Rundt 500 av årets 1650 utstillere er på messen for første gang. Dessuten skjer det mye annet. Blant annet skal Pitney Bowes ha en prisutdeling.

-Oppnår vi besøkstall på over 300 000, blir vi meget glade for, sier Sabine Geldermann. Hittil har 1000 personer sikret seg billetter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *