Agfa Graphics lanserer Avalon N4-30

Agfa Graphics lanserte onsdag sitt nyeste tilskudd til  familien av termiske platesystemer, Avalon N4-30.

Agfa Avalon1Den nye modellen for fire-up CtP markedet kommer i tre hastighetene (E, S og XT). Den raskeste XT versjonen produserer opptil 33 plater per time. Bildeteknologien er basert på den velprøvde fiber-kombinerte LD (laser diode) kjent fra Avalon N8-24 serien, noe som gir høyere utskriftshastighet og bedre bildekvalitet. Alle Avalon N4-30 modellene reduserer strømforbruket, takket være automatisk Eco Mode og de kan leveres med manuell og automatisk platelasting.

«The Avalon N4-30 XT vårt tilbud i fire-up segmentet støtter konvensjonelle og kjemi-fri platetyper er ferdig,» sa Bruno Lepage, Marketing Product Manager CtP Equipment Commercial & Packaging, Agfa Graphic. «Både kvaliteten og hastigheten, men også den høye påliteligheten av våre systemer er svært attraktive for B2 kommersielle skrivere. De laserdioder gjør det mulig med reproduksjon av skarpere halvtone punkter, bedre utskriftskvalitet opp til Sublima 280. »

Som alle Avalon modeller, Avalon N4-30 integreres sømløst med Agfa Graphics PDF-baserte Apogee arbeidsflyt for å gi automatisert plate- produksjonskontroll for fire-up, høy kvalitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *