Arctic Paper Munkedal enda hvitere

Papirkolleksjonen Munken Design fra Arctic Paper Munkedal lanserer Munken Krystall som er den fjerde og hviteste nyansen i serien ubestrøket papir.

MunkenKristall_PR-bild1_160304-1024x787Selskapet mener at den nye papirkvaliteten er et svar på den økende etterspørselen etter finpapir med både høy hvithets- og lyshetsgrad. Arbeidet med å utvikle det nye papiret startet i 2013 ved papirfabrikken i Munkedal.

Utgangspunktet var at papiret skulle ha en høy og naturlig hvithet, ikke en kald og blå tone. Selskapet skriver at de gjennomførte flere tester i fabriukken og har gjennomført undersøkelser hos designere rundt om i verden.

Pappret skulle ha en hög och naturlig vithet, inte en kall och blå ton, menar företaget, som skriver att de genomfört flera tester i fabriken och gjort undersökningar hos designers runt om i världen.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: