Arctic Paper Munkedal enda hvitere

PUBLISERT: 9 mars 2016
OPPDATERT: 9 mars

Papirkolleksjonen Munken Design fra Arctic Paper Munkedal lanserer Munken Krystall som er den fjerde og hviteste nyansen i serien ubestrøket papir.

MunkenKristall_PR-bild1_160304-1024x787Selskapet mener at den nye papirkvaliteten er et svar på den økende etterspørselen etter finpapir med både høy hvithets- og lyshetsgrad. Arbeidet med å utvikle det nye papiret startet i 2013 ved papirfabrikken i Munkedal.

Utgangspunktet var at papiret skulle ha en høy og naturlig hvithet, ikke en kald og blå tone. Selskapet skriver at de gjennomførte flere tester i fabriukken og har gjennomført undersøkelser hos designere rundt om i verden.

Pappret skulle ha en hög och naturlig vithet, inte en kall och blå ton, menar företaget, som skriver att de genomfört flera tester i fabriken och gjort undersökningar hos designers runt om i världen.

 

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12