Xerox lanserer to blekkprintere på Drupa

Xerox vil lansere to blekkprintere på Drupa, arkprinteren Brenva for 197 fargesider A4 i minuttet og rullblekkprinteren Trivor som kjører 168 meter 50 cm bredt materiale i minuttet. Den siste erstatter en tidligere Impika maskin, men med 30 prosent høyere astighet.

Arkprinteren er helt ny og lyder navnet Xerox Brenca HD Production Inkjet Press. Maksinen stiller krav til ubestrøket eller papir som er blekkbehandlket på forhånd. Listepris 5,6 millioner kroner. Brenva er godt egnet til transaksjonstrykk samt bøker, manualer og dirketereklame.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: