Roland DG: Ny generasjon skrivere

PUBLISERT: 16 mars 2016
OPPDATERT: 16 mars

Spesialiteten til Roland DGs skrivere er at de først skriver ut og deretter skjærer ut, for eksempel etiketter eller områder av det trykte.

RolandsjefeneMed den helt nye Truevis VG-serien har maskinen utviklet helt fra grunnen. Skriverhodene er 25 prosewnt bredere noe som gir høyere hastighet sammenlignet med tidligere modeller..

Ved å benytte syv farger og tre forskjellige størrelse på dråpene, får man vcirkelig opp kvaliteten fra denne maskinen som kan styres fra en mobiltelefon eller nettbrett.

VG finns i to størrelser, 54 og 64 tommer, hvilket gir en bredde på 140 respektive 160 cm. Det enda som skiller dem er størrelsen. Begge produserer 14 kvadratmeter i timen i vanlig produksjon og syv kvadratmeter i timen i syvfargers modus. Fargen kommer i myke halvlitersforpakninger som bare kan rulles sammen når de er tømt. Det reduserer avfallsmengden.

Roland DGs Nordensjef Anders Mydtskov og Europasjefen Jerry Davies.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1