Smyth-agenten og Renessanse Media

PUBLISERT: 16 mars 2016
OPPDATERT: 16 mars

Kvalitetsbøker basert på den digitale trykkmetode blir produsert hos Renessanse Media hvor tråd-søm, hard-cover med flere applikasjoner utgjør den perfekte boken!

Bokprosjektet startet i mai 2015 etter en forespørsel fra Renessanse Media om bokbinderiutstyr. I juni ble det så en tur til Italia for å se på forskjellige løsninger og modeller som endte med en kjøpsavtale i november 2015. Bok-symaskin ble installert i januar 2016 som da gjorde det mulig å produsere

Tore Wold, Wold-Trade t.v.
Tore Wold, Wold-Trade t.v.

trådsydde bokblokker. Februar og mars har det blitt installert et komplett hard-cover produksjons utstyr for å kunne lage kvalitetsbøker med alle applikasjoner.

Renessanse er nå godt i gang med produksjon og her allerede produsert flere forskjellige bøker med stivt bind med et sidetall fra små tynne bøker opp til bøker med 910 sider.

WOLD-TRADE og Tore Wold som er agent for SMYTH den digitale tråd

søm maskinen og ZECHINI stivbind produksjonsutstyret har fulgt prosessen fra planlegging til fullført installasjon. Mer erfaring og kjennskap til bruk av utstyret kommer stigende dag for dag hos Renessanse Media som allerede har produsert flere fine bokopplag.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1