Smyth-agenten og Renessanse Media

Kvalitetsbøker basert på den digitale trykkmetode blir produsert hos Renessanse Media hvor tråd-søm, hard-cover med flere applikasjoner utgjør den perfekte boken!

Bokprosjektet startet i mai 2015 etter en forespørsel fra Renessanse Media om bokbinderiutstyr. I juni ble det så en tur til Italia for å se på forskjellige løsninger og modeller som endte med en kjøpsavtale i november 2015. Bok-symaskin ble installert i januar 2016 som da gjorde det mulig å produsere

Tore Wold, Wold-Trade t.v.

Tore Wold, Wold-Trade t.v.

trådsydde bokblokker. Februar og mars har det blitt installert et komplett hard-cover produksjons utstyr for å kunne lage kvalitetsbøker med alle applikasjoner.

Renessanse er nå godt i gang med produksjon og her allerede produsert flere forskjellige bøker med stivt bind med et sidetall fra små tynne bøker opp til bøker med 910 sider.

WOLD-TRADE og Tore Wold som er agent for SMYTH den digitale tråd

søm maskinen og ZECHINI stivbind produksjonsutstyret har fulgt prosessen fra planlegging til fullført installasjon. Mer erfaring og kjennskap til bruk av utstyret kommer stigende dag for dag hos Renessanse Media som allerede har produsert flere fine bokopplag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *