Flisa Trykkeri: Markant økning på papirbruk

PUBLISERT: 17 mars 2016
OPPDATERT: 17 mars

Per otto SlettenFlisa Trykkeri opplever en god start de første månedene av 2016, med en vekst i papirforbruket på 15 prosent. Det kommer etter at bedriften økte omsetningen i fjor med 10 prosent til 47,6 millioner kroner og et forbruk på 450 tonn papir.

-Vi er godt fornøyde med starten på året. Mens satsningen på internett og digitale løsninger ser ut til å flate ut, er det en markant økning i papirbasert kommunikasjon, sier daglig leder og rådgiver Per-Otto Sletten.

Flisa Trykkeri satser bredt, og det gir resultater. De siste årene er det investert i nytt utstyr som bidrar til effektiv produksjon. Blant annet har de mye glede av laserskjæring og gravering av trykksaker.

I fjor var det kreative tjenester og tilliggende leveranser rundt trykksaker som økte mest. Flisamerker også interesse for bokproduksjon.

-En annen ting er at rådgiverfunksjonen vår får stadig større betydning. Kunden leter etter de beste løsningene, og da er det viktig at vi bruker vår kunnskap til å finne frem til det som gir størst effekt, sier Sletten.

Bedriften satser på kompetansebygging, og har ansatt flere med høyere utdannelse. Blant annet har bedriften fire dyktige programmerere, blant annet en med doktorgrad.

Flisa og påskeharenDen «itte akkurat urbane» beliggenheten til Flisa Trykkeri er ikke til hinder for å nå frem til betydelige kunder. Nylig valgte Scandic Hotels, som er Norges største hotellkjede med hele 90 hoteller, Flisa Trykkeri som sitt Xpressbyrå ut mot hotellene!

-Dette er vi selvsagt veldig stolte over og vi  har allerede gode erfaringer med dette samarbeidet. Enten det gjelder tekst til annonser, bannerannonser, plakater, menyer eller mobile løsninger. Vår breddekompetanse i Flisa Media og gode løsninger var utslagsgivende, sier Per-Otto Sletten.

Her kan du oppleve laserproduksjonen til Flisa

 

Les videre

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1