Drupa – en reise verdt!

Det er Drupa-år! 31. mai åpner dørene til den største internasjonale messebegivenheten for grafisk industri, i Düsseldorf. Fra Norge og Norden reiser mange bransjekolleger for å oppdage nyvinninger på alle fagområder – men antallet reiseklare er noe mindre enn i 2012.

drupa - hotellskipSalgssjef i Expert Reiser Bård Eivind Viko mener det er vanskelig å analysere hvorfor det er færre som vil til Drupa denne gangen. Men likevel, to av de største leverandørene av grafisk utstyr på det norske markedet, har med seg tilsammen 80 kunder i sitt reisefølge.

AGI Grafiskt Forum hadde i 2012 rundt 200 på sitt Drupa-opplegg. I år har Expert reiser lagt opp til et meget spennende nordisk program med avreiser fra Gøteborg, København og Stockholm. Her er det fortsatt mulighet til å melde seg på.

-Det er store fordeler med å reise sammen med bransjekolleger. Dessuten er AGI-opplegget leverandørnøytralt. Prisen er den samme enten man reiser privat eller med AGI, sier Bård Eivind Viko. I tillegg til det faglige er det lagt opp til flere sosiale opplevelser med muligheter for nettverksbygging. Helt spesielt er vel tilbudet om overnatting på et hotellskip. Det er lagt opp til et skandinavisk messetreff hver dag. Dette finner sted på standen til Plockmatic Hall 8B / A66). Her serveres øl, vin eller alkoholfritt. Skandinaviske bransjeaftener er med i opplegget også.  Her serverer vi tradisjonsrik «Tysk 3-retter Haxe, Alt und Snaps» i et tradisjonsrikt Bryggerhus.Men det aller viktigste er selvsagt å finne frem til de relevante nyhetene som presenteres fortløpende i perioden 31. mai til 10. juni.

Messen er på 250.000 kvm, det blir 1.900 utstillere fra 53 forskjellige land, og i tillegg 350.000 fagbesøkende fra hele verden.

For Drupa har man prioritert beliggenhet og pris, lange dager på messen og ut om kvelden tilsier at behovet for luksuriøs innkvartering kommer i annen rekke. Denne gang tilbys et enkelt hotellskip, hvor alle rom har dusj/toalett og tv. Skipet har i tillegg restaurant, bar og 24 timers resepsjonstjenester. Rommene er små og enkle, men med supersentral beliggenhet.

Påmeldingssiden

 

 

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *