Esko oppdaterer programvaren

Esko Software Platform er navnet som nå dekker hele Eskos nylig lanserte programvareløsninger. Lanseringen er neste versjon av integrerte programvareløsninger for design, prepress, automatisering av arbeidsflyt, fargehåndtering og logiske samarbeid som benyttes for emballasje, etiketter, displayer og skilt.

Esko– Det å forandre vår programvareportefølje til en integrert plattform er vårt svar på de endringer vi ser i kundens kjøp. Bruk o g håndtering av lisenser, enten de er et stort globalt selskapet med mange produksjonsanlegg eller en liten familiebedrift. Esko Software Platform gjør det lettere for kunden å øke kapasitet og bedre funksjonalitet i takt med endringer i deres behov.  Mens kundene fokuserer på kostnadskontroll og optimalisering av produktiviteten, sikrer Esko en integrert end-to-end-løsning som beskytter deres investeringer og hjelper dem å vokse, sier Bernard Zwaenepoel, viseadministrerende direktør for programvare på Esko.

Noen av oppdateringene som blir vist på Drupa:

  • Flere programmoduler blir tilgjengelig som Software as Service og abonnement.
  • Forbedret 3D-støtte.
  • En ny content management-modul for websenter.
  • Artpro, en helt ny plattformsuavhengig native PDF prepress-redigerer.
  • Nye verktøy og bibliotek for flerdelt POP-design i ArtiosCAD 16.
  • Planogram-grensesnitt for Store Visualizer 16.
  • Nytt oppsett for automatiserte kvalitetssikrringnsverktøy i  Automation Engine.
  • Integrering av Esko-hardware i arbeidsflyten (Automation Engine Device View).
  • Forbedret brukeropplevelse for alle programmene.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: