Bjørn Moen styreleder for grafiske seniorer

Advokat Bjørn Moen som har vært en institusjon i Grafisk bransjeforening gjennom mange år, ble valgt til ny styreleder for seniorgruppen i Grafisk bransjeforening. Seniorene avviklet sitt årsmøte i Næringslivets Hus tirsdag 5. april. Det nye styret for seniorgruppen består nå av Bjørn Moen, leder, styremedlemmer Evy Allèn Sivertsen og Tore Sverre Strand, varamann er Bjørn Erik Eriksen.

seniorgruppen2Seniorene består av pensjonerte ledere og eiere i grafisk bransje. Gruppen møtes to, tre ganger i året til møter med faglig og sosialt innhold. Det er av og til også bedriftsbesøk inkludert.

Seniorgruppen ønsker seg flere medlemmer.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *