Lakkeringsmaskiner for mindre plateformater

PUBLISERT: 6 april 2016
OPPDATERT: 6 april

Steinemanndmax ​​Technology presenterer nye digitale lakkeringsmaskiner fra dmax- familien for mindre plateformater, en mindre DMAX versjon for ark i størrelser opp til 760 x 760 mm og en «nybegynnermodell».

Steinemann ​​utvider sin portefølje av UV lakkering maskiner i tide til Drupa 2016. Selskapets produkter inkluderer nå også maskiner designet for å dekke et bredt spekter av ulike krav til full flom UV lakkering og SPOT lakkering i både kommersielle og emballasje utskrift. Etter å ha store overskrifter i midten av 2014 med verdenspremieren på den dmax 106 digital UV lakkering maskin – designet for B1 formater og med unike Divar blekkskriverteknologi – Steinemann ​​vil presentere den dmax 76 i anledning av Düsseldorf utstillingen, en smalere versjon for spot lakkering på papir- og kartongplater i størrelser på opptil 760 x 760 mm. Den DMAX familie blir avrundet med en entry-level modell, DMAX 76c, likeledes for det samme arket format. Som partner i Heidelberg, vil Steinemann vil gi live demonstrasjoner på en dmax 106 i Hall 1 på Drupa 2016.

-Steinemann har vært ledende tekniske utviklingen i markedet siden den gang har selskapet bygget prototypen på en maskin for UV lakkering rekord ermene og lignende i 1974. Vår nye dmax- familie er det siste høydepunktet  med maskinens gode pris-ytelse-forhold og gode lakk program. De to nye DMax modeller for mindre plateformater er desidert attraktive alternativer til andre løsninger tilgjengelig på markedet «, sier Ludwig Allgoewer, Head of Digital Fernisse på Steinemann. 

Alle tre DMAX systemer tilbyr en oppløsning på 600 dpi og oppnår en produksjon på opptil 10.000 ark per time, noe som gjør dem enestående i markedet. I denne sammenheng er maksimal tilgjengelighet garantert av sin lite vedlikehold, pålitelig design, som er basert på Steinemann sine flere ​​tiår med erfaring i bygging av industrielle utskriftmaskiner. Alle modeller tillater lakkbruk-mengder av 4-50 g / m², eller eventuelt med opptil 100 g / m², mens på samme tid tilbyr unikt høy lakkeringskvalitet.

Om Steinemann ​​Technology AG  er et globalt teknologiselskap med hovedkontor i St. Gallen (Sveits) og datterselskaper i Kina, Malaysia, Brasil, Russland og USA.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1