Lakkeringsmaskiner for mindre plateformater

PUBLISERT: 6 april 2016
OPPDATERT: 6 april

Steinemanndmax ​​Technology presenterer nye digitale lakkeringsmaskiner fra dmax- familien for mindre plateformater, en mindre DMAX versjon for ark i størrelser opp til 760 x 760 mm og en «nybegynnermodell».

Steinemann ​​utvider sin portefølje av UV lakkering maskiner i tide til Drupa 2016. Selskapets produkter inkluderer nå også maskiner designet for å dekke et bredt spekter av ulike krav til full flom UV lakkering og SPOT lakkering i både kommersielle og emballasje utskrift. Etter å ha store overskrifter i midten av 2014 med verdenspremieren på den dmax 106 digital UV lakkering maskin – designet for B1 formater og med unike Divar blekkskriverteknologi – Steinemann ​​vil presentere den dmax 76 i anledning av Düsseldorf utstillingen, en smalere versjon for spot lakkering på papir- og kartongplater i størrelser på opptil 760 x 760 mm. Den DMAX familie blir avrundet med en entry-level modell, DMAX 76c, likeledes for det samme arket format. Som partner i Heidelberg, vil Steinemann vil gi live demonstrasjoner på en dmax 106 i Hall 1 på Drupa 2016.

-Steinemann har vært ledende tekniske utviklingen i markedet siden den gang har selskapet bygget prototypen på en maskin for UV lakkering rekord ermene og lignende i 1974. Vår nye dmax- familie er det siste høydepunktet  med maskinens gode pris-ytelse-forhold og gode lakk program. De to nye DMax modeller for mindre plateformater er desidert attraktive alternativer til andre løsninger tilgjengelig på markedet «, sier Ludwig Allgoewer, Head of Digital Fernisse på Steinemann. 

Alle tre DMAX systemer tilbyr en oppløsning på 600 dpi og oppnår en produksjon på opptil 10.000 ark per time, noe som gjør dem enestående i markedet. I denne sammenheng er maksimal tilgjengelighet garantert av sin lite vedlikehold, pålitelig design, som er basert på Steinemann sine flere ​​tiår med erfaring i bygging av industrielle utskriftmaskiner. Alle modeller tillater lakkbruk-mengder av 4-50 g / m², eller eventuelt med opptil 100 g / m², mens på samme tid tilbyr unikt høy lakkeringskvalitet.

Om Steinemann ​​Technology AG  er et globalt teknologiselskap med hovedkontor i St. Gallen (Sveits) og datterselskaper i Kina, Malaysia, Brasil, Russland og USA.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324