Trykkpartner AS etter vellykket flytting

Trykkpartner Ivar og StigMed nye lokaler, effektivisering av arbeidsflyt og nytt utstyr tar Trykkpartner AS i Trondheim utfordringene som totalleverandør på strak arm. Daglig leder Ivar J. Moe måtte for første gang notere seg et underskudd i flytteåret 2015, men nå er det full fart. Omsetningen ligger på rundt 60 millioner i året. 

Eierne av Trykkpartner, styreleder Stig E. Pedersen og daglig leder Ivar J. Moe, har bidratt til konsolideringen i grafisk bransje i Norge. Det startet med oppkjøpet av Lade Offset i 2006, i 2009 ble Grytting i Orkanger en del av Trykkpartner og i 2014 overtok de PK Trykk. Bedriften har nå 28 medarbeidere.

-Den organiske veksten har gitt oss et stadig større kundegrunnlag og har også bidratt til å bygge kompetanse, sier Ivar J. Moe.

trykkpartner 2Trykkpartner-eierne ser optimistisk på fremtiden. De legger ikke skjul på at de alltid er åpen for en prat med kolleger i bransjen som vurderer å fusjonere for å ta et sterkere grep om markedene.

Flyttingen i fjor til et 2 500 kvadratmeter stort produksjonslokale har vist seg å være vellykket, selv om det tok en del oppmerksomhet bort fra salgsarbeidet. Gevinsten er at de har god arbeidsflyt med topp moderne, effektive produksjonslinjer.

Samtidig ble det installert en nye Heidelberg åtte farger, 70/100, en kjemifri CTP, en Arizona plotter og et Horizon fresebord. Fra tidligere har Trykkpartner en digital produksjonslinje baserte på Canons løsninger. En Nexpress 36/91 med inline gullpreging og lakk samt et par plottere er også flittig i bruk. Bedriften kjører også skift på en firefarger 52 format trykkmaskin.

Trykkpartner har en meget effektiv førtrykkavdeling med tre medarbeidere

-Med den maskinparken vi har nå, kan vi lage flere nye produkter. Det finnes nesten ikke begrensninger. Vi kan produsere en plakat eller 30 000 kataloger. Vi kan trykke på alle slags materialer – også vann. En medarbeider presenterte oss en skål med vann hvor logoen var preget på vannflaten, sier Ivar J. Moe.

trykkpartner 1Siden 1992 har Trykkpartner vokst oss til å bli Midt-Norges største trykkeri. Med et av landets aller bredeste og mest allsidige tjenestespekter, er de absolutt å betegne som en totalleverandør. Bedriften har en sammensatt kompetanse bestående av rådgivning innen grafisk produksjon, trykking, hurtigtrykk, print i store formater, distribusjon, skilting og ferdiggjøring.

-Vi er opptatt av å jobbe sammen med kunden for å finne de beste og mest kostnadseffektive løsningene innen både produksjon og distribusjon. Vi kjører komplekse produksjoner «in-house», og leverer materiell for store bedrifter til flere landsdekkende kampanjer. Effektiviteten og fleksibilitetene i måten vi arbeider på, gjør oss i stand til å levere prisgunstige løsninger – også på mindre jobber.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

En kommentar til “Trykkpartner AS etter vellykket flytting”
  1. Jarle Aune sier:

    interessant artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *