"Hat trick": Tre Canon imagePRESS på en uke

PUBLISERT: 15 april 2016
OPPDATERT: 15 april

– Vi har en klar økning i antall oppdrag og trengte å være rustet til videre vekst. Da vi skulle investere i en ny digital trykkpresse, gjorde vi undersøkelser blant de ulike leverandørene. Etter en grundig demonstrasjon av Canons imagePRESS C10000VP i Brussel, var valget enkelt. Vi er helt sikre på at vi har tatt det rette valget, sier Chris Hansen, daglig leder i Mail4You AS.

Denne uken har Canon Norge gjort «hat trick» med flaggskipet imagePRESS C10000VP. De tre bedriftene Mail4You AS,Chris Hansen og Sverre Hagerup-Nilsen (002) Presis Digital Print AS og Printers har signert avtale med Canon om anskaffelse av imagePRESS-printeren.

Mail4You AS

Mail4You AS signerte kontrakt på Canons flaggskip, imagePRESS C10000VP, med stort papirmagasin og High Capasity Stacker.

Siden 2001 har Mail4you AS vært leverandør av tjenester innen DM-produksjon og kampanjer. De programmerer med variabel data, print, ferdiggjøring, konvoluttering og postlegging av store og små volum. De har en stor, moderne maskinpark som håndterer alle typer forespørsler.

Bjørn Frantsen, produktansvarlig for professional print i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at Mail4You AS nå også investerer i vårt nye «høyhastighetstog». C10000VP-serien etablerer en ny standard når det gjelder trykkvalitet og effektivitet med sine tekniske nyvinninger som gir høyere produksjonskapasitet, pålitelig fargestabilitet og en enda mer nøyaktig registreringskontroll. imagePRESS C10000VP oppfyller kriteriene til optimalisert produktivitet, avslutter Frantsen.

Printers as

Printers imagePRESS C10000VP blir den første av sitt slag på Vestlandet.

Det er nå rundt 8,5 år siden Printers installerte og monterte forrige Canon ImagePRESS C7000.

– Med den kvaliteten på produktet og det serviceapparatet som Canon har, var det enkelt å inngå ny avtale med Canon, sier daglig leder, Reidar Bjelland, i Printers.

Printers gikk til innkjøp av Canons imagePRESS C10000 for å kunne dekke de mest krevende kundene i markedet i Rogaland. Bjelland gleder seg til å kunne tilby denne kvaliteten til kundene sine.

– Det er viktig for Printers å ha en samarbeidspartner som har de samme verdier med tanke på kvalitet og forventninger til hvordan et samarbeid skal fungere, fortsetter Bjelland.

Jon-Ingar Mæland, leder for Canon Business Center Stavanger, sier:

– Vi er svært glade for at Printers nå også investerer i vårt nye «høyhastighetstog». Optimalisert produktivitet er helt avgjørende for dagens trykksakstilbydere, og sammen med vårt ypperlige serviceapparat ønsker vi å være den optimale partneren til våre kunder. At Printers i tillegg har tillit til Canon og menneskene som jobber her, er svært gledelig, avslutter Mæland.

Presis Digitalprint AS

canon_digital-printDen nye maskinen erstatter en Canon ImagePRESS C800 for å øke produksjonsnivået ytterligere. Bedriften kan flytte over eksisterende kutteutstyr til ny maskin om ønskelig.

– Da vi skulle investere i en ny digital trykkpresse, gjorde vi grundige undersøkelser blant de ulike leverandørene. Etter å allerede ha investert i en imagePRESS 6010VP og ImagePress C800, ønsket vi nå å utvide til en C10000VP for økt volum og høyere oppetid, sier Lars Heramb, daglig leder i Presis Digitalprint AS

Torkil Brustad, leder for Canon Business Center Hedmark/Opplandt i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at Presis Digitalprint AS nå også investerer i vårt nye «høyhastighetstog»! Optimalisert produktivitet er helt avgjørende, og Presis trenger en løsning de kan stole på at leverer enestående bildekvalitet, forutsigbar fargestabilitet og nøyaktig registrering uavhengig av trykkmedie. Nye imagePRESS C10000VP oppfyller alle disse kriteriene og vi ser frem til videre samarbeid, avslutter Brustad.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324