«Hat trick»: Tre Canon imagePRESS på en uke

– Vi har en klar økning i antall oppdrag og trengte å være rustet til videre vekst. Da vi skulle investere i en ny digital trykkpresse, gjorde vi undersøkelser blant de ulike leverandørene. Etter en grundig demonstrasjon av Canons imagePRESS C10000VP i Brussel, var valget enkelt. Vi er helt sikre på at vi har tatt det rette valget, sier Chris Hansen, daglig leder i Mail4You AS.

Denne uken har Canon Norge gjort «hat trick» med flaggskipet imagePRESS C10000VP. De tre bedriftene Mail4You AS,Chris Hansen og Sverre Hagerup-Nilsen (002) Presis Digital Print AS og Printers har signert avtale med Canon om anskaffelse av imagePRESS-printeren.

Mail4You AS

Mail4You AS signerte kontrakt på Canons flaggskip, imagePRESS C10000VP, med stort papirmagasin og High Capasity Stacker.

Siden 2001 har Mail4you AS vært leverandør av tjenester innen DM-produksjon og kampanjer. De programmerer med variabel data, print, ferdiggjøring, konvoluttering og postlegging av store og små volum. De har en stor, moderne maskinpark som håndterer alle typer forespørsler.

Bjørn Frantsen, produktansvarlig for professional print i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at Mail4You AS nå også investerer i vårt nye «høyhastighetstog». C10000VP-serien etablerer en ny standard når det gjelder trykkvalitet og effektivitet med sine tekniske nyvinninger som gir høyere produksjonskapasitet, pålitelig fargestabilitet og en enda mer nøyaktig registreringskontroll. imagePRESS C10000VP oppfyller kriteriene til optimalisert produktivitet, avslutter Frantsen.

Printers as

Printers imagePRESS C10000VP blir den første av sitt slag på Vestlandet.

Det er nå rundt 8,5 år siden Printers installerte og monterte forrige Canon ImagePRESS C7000.

– Med den kvaliteten på produktet og det serviceapparatet som Canon har, var det enkelt å inngå ny avtale med Canon, sier daglig leder, Reidar Bjelland, i Printers.

Printers gikk til innkjøp av Canons imagePRESS C10000 for å kunne dekke de mest krevende kundene i markedet i Rogaland. Bjelland gleder seg til å kunne tilby denne kvaliteten til kundene sine.

– Det er viktig for Printers å ha en samarbeidspartner som har de samme verdier med tanke på kvalitet og forventninger til hvordan et samarbeid skal fungere, fortsetter Bjelland.

Jon-Ingar Mæland, leder for Canon Business Center Stavanger, sier:

– Vi er svært glade for at Printers nå også investerer i vårt nye «høyhastighetstog». Optimalisert produktivitet er helt avgjørende for dagens trykksakstilbydere, og sammen med vårt ypperlige serviceapparat ønsker vi å være den optimale partneren til våre kunder. At Printers i tillegg har tillit til Canon og menneskene som jobber her, er svært gledelig, avslutter Mæland.

Presis Digitalprint AS

canon_digital-printDen nye maskinen erstatter en Canon ImagePRESS C800 for å øke produksjonsnivået ytterligere. Bedriften kan flytte over eksisterende kutteutstyr til ny maskin om ønskelig.

– Da vi skulle investere i en ny digital trykkpresse, gjorde vi grundige undersøkelser blant de ulike leverandørene. Etter å allerede ha investert i en imagePRESS 6010VP og ImagePress C800, ønsket vi nå å utvide til en C10000VP for økt volum og høyere oppetid, sier Lars Heramb, daglig leder i Presis Digitalprint AS

Torkil Brustad, leder for Canon Business Center Hedmark/Opplandt i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at Presis Digitalprint AS nå også investerer i vårt nye «høyhastighetstog»! Optimalisert produktivitet er helt avgjørende, og Presis trenger en løsning de kan stole på at leverer enestående bildekvalitet, forutsigbar fargestabilitet og nøyaktig registrering uavhengig av trykkmedie. Nye imagePRESS C10000VP oppfyller alle disse kriteriene og vi ser frem til videre samarbeid, avslutter Brustad.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *