swissQprint automatiserer og forbedrer

PUBLISERT: 21 april 2016
OPPDATERT: 21 april

swissQprint_Robot_PR_RGBDrupa 2016: swissQprint annonserer en håndteringsrobot og 50% høyere printoppløsning for sine UV inkjet-printere. Nyala 2, flaggskipet og Vesteuropas toppselgende printer i sin klasse sist år, vil være der og vise disse nyhetene i Hall 9, Stand C04.

swissQprint annonserer en nyhet på Drupa 2016: en robot til å laste og losse rigide medier på storformatprintere. Dette eliminerer manuelt arbeid og gjør uovervåket produksjon mulig. Denne nyutviklede modulen gjør printeren mer effektiv for brukerne. Den nye muligheten er tilgjengelig på nye ordre samt til allerede installerte maskiner. Med dette holder swissQprint sitt løfte om å gjøre nyutviklede features tilgjengelige også for eksisterende brukere.

50% høyere oppløsning
Besøkende på swissQprints stand på Drupa har dessuten noe annet nytt å se frem til: Printkvaliteten til de sveitsiske maskinene er i ferd med å bli styrket. swissQprint kan fremvise 50% høyere printoppløsning. Denne forbedringen er også tilgjengelig for eksisterende brukere. I 2015 var swissQprint Vesteuropas mestselgende merke i prisklasse medium, med modellen Nyala 2 på førsteplassen.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324