Visutech tegner nye avtaler med HP innen storformat

PUBLISERT: 27 april 2016
OPPDATERT: 21 mars
Fra venstre: Ronen Samuel, HP, Peter Jongeling, HP, Torbjörn Hedén, Color Systems, David Adamson, HP, Torben Bastholm, HP, Jan-Olof Jungersten, Visutech, Gido van Praag, HP
Fra venstre: Ronen Samuel, HP, Peter Jongeling, HP, Torbjörn Hedén, Color Systems, David Adamson, HP, Torben Bastholm, HP,
Jan-Olof Jungersten, Visutech, Gido van Praag, HP

Visutech utvider sitt samarbeid med HP og ekspanderer innen storformat HP mid-range Latex og HP Scitex. Dette gjør Visutech til en helhetsleverandør av HPs produkter for den grafiske industrien i Norden.

– Vi ser en rask utvikling innen digital teknikk og kan nå støtte våre kunder ennå mer, innen såvel digital offset som digital storformat sier Jan-Olof Jungersten, admnistrerende direktør hos Visutech.

Visutech har en sterk posisjon innen digital teknikk på det grafiske markedet i Norden. Den nye avtalen med HP forsterker posisjonen ytterligare. Nå kan Visutech tilby en komplett portefølje innen HP Indigo, HP PageWide Web, HP mid-range Latex og HP Scitex.

– Vi ser en hurtig konsolidering av den grafiske bransjen mot færre men større enheter, som samtidig må bli mer komplette for å være attraktiva for kundene. For oss er det et naturlig skritt å fortsette å tilby nye og flere digitale verktøy for den grafiske industrien, sammen med HP kan vi nå kraftig utvide vårt utvalg, sier Jan-Olof Jungersten.

Gjennom den nye avtalen velger HP å gjøre Visutech til sin helhetsleverandør i Norden.

– Jeg ser frem til å utvikle samarbeidet med Visutech, vår HP Indigo-partner, til også å omfatte HP mid-range Latex og HP Scitex storformats-printere. Sammen kommer vi til å ekspandere på det nordiske markedet og tilby førsteklasses løsninger til et voksende antall trykkerier gjennom å dra fordel av både bredden og dybden innen HP Graphics Solutions Business produktportefølje, sier Gido van Praag, General Manager, Graphics Solutions Business, HP Europe, Middle East & Africa.

Visutech inngår også et strategisk samarbeide med foretaket Color Systems Scandinavia i segmentet sign & display.

– Vi har også ansatt Christian Magnusson fra Signcom, som produktansvarlig på Visutech for HP mid-range Latex i segmentet sign & display, sier Jan-Olof Jungersten. Christian begynner hos Visutech i slutten av mai.

– Med en utvidet portefølje av produkter og tjenester kan Visutech oppfylle kundenes voksende behov av en helhetsleverandør for det grafiske markedet, avslutter Jan-Olof Jungersten.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

For få utdannes – "Situasjonen begynner å bli kritisk"

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie