Agfa utvider platesetterfamilien

Advantage-N-PL_18x10_Advantage N-serien av platesettere fra Agfa Graphics har fått et nytt tilskudd – Advantage N-PL. Maskinen kan kontinuerlig overføre bilder på opp til 3100 plater med en produksjonshastighet på 400 plater per time. Dette skal gjøre computer-to-plate, CTP, mer produktivt og automatisert.

Det er den integrerte pall-modulen som muliggjør kontinuerlig plateproduksjon, den støtter to ulike plateformat – singelplater og panoramaplater. Maskinen laster enten to stabler med 1500 singelplater i hver eller en stabel med 1500 panoramaplater.

– Pall-lastningsmekanismen er ganske enkel. Når CTP-motoren har brukt opp sin første stabel med plater, settes automatisk den andre stabelen på plass for å fortsette plateproduksjonen. Takket være denne kontinuerlige produksjonen kan vi unngå usmidige platerester. Dessuten reduserer autonomien hos Advantage N-PL antallet nødvendige produksjonsstopp og styrer unna manuelle innleggingsfeil, som f.eks. dårlig stablede plater, sier Emiel Sweevers, markedssjef for Newspaper Engines, Agfa Graphics.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *