Avery overtar Mactac Europe

Amerikanske Avery Dennison overtar den europeiske avdelingen av Mactac, som er mest kjent for sin selvklebende film- og folier til etikett-, dekorasjons,- og skiltprodukter.

Avery Dennison har størst kompetanse innenfor etikett- og emballasjeområdet, hvor de er markedsledende på en rekke materialer og teknologier.

– Med overtagelsen av Mactac Europe kommer vi til å forbedre vår konkurranseevne betydelig innenfor high- end grafiske området, hvor vi tidligere har hatt en vekst over gjennomsnittet de siste årene, sier

Dean Scarborough, styreleder i Avery

Dean Scarborough, styreleder i Avery

, CEO for Avery Dennison.

Macrac vil utfylle Averys produktdspekter med et sterkt varemerke og en lojal kundebase. Det gir Avery en mulighet til å øke tilbudet, kunnskap og distribusjonsnettverk.

Med på handelen følger Mactacs produksjonsanlegg i Belgia, samt lagere og salgskontoirer i Europa og Asia- med i alt 470 ansatte. Mactac omsetter for 147 millioner euro i året. Merkenavnet Mactac blir bevart for grafisk film.

 

 

 

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: